Pensiunea Casa Dives 3*** Alba Iulia

Pensiunea Casa Dives 3*** din Alba Iulia

Telefon Pensiunea Casa Dives 3***: 0751 *** *** Arata numarul de telefon

(Persoana contact: Altomi Gabriel)
Capacitate totala: 17 locuri in 7 camere
Adresa : Alba Iulia, loc. Pianu de Sus, str. Bisericii 280, jud. Alba
Web: 
0751.882.384 6891

Preturi Pensiunea Casa Dives 3***

4 Mar 2015 - 31 Dec 2017  
Tip camera
Pret / camera Pret / single
Pret / weekend
 
Apartament
195 RON
Camera dubla
145 RON
Camera dubla matrimoniala
145 RON
Camera single
115 RON
Garsoniera
255 RON
Nota:
Tarifele sunt pe tip de camera / noapte. La tarifele de cazare se pot adauga tarife de masa: mic dejun (20 RON / zi), .

Descriere Pensiunea Casa Dives 3***

Nimic nu ne incarcă mai bine bateriile decat o escapadă de cateva zile, departe de agitația cotidiană, intr-un loc special, cu servicii ireproșabile. Dacă oferta pare tentantă, dar nu ești sigur unde le vei găsi pe toate la un loc, echipa Urbea Mea iți vine in ajutor cu o sugestie: pensiunea Casa Dives, un loc in care, dacă ai ajuns o dată, vei vrea, cu siguranță, să te intorci iar și iar.

Casa Dives are o poveste ce incepe incă din anul 1850, cand Trasilvania era sub dominaţie austro-ungară. Roman la origini, din Jacu Romanesc străbunicul actualului proprietar, fiind şeful de post al Jandarmeriei din zona Gălzii, era mutat in interes de serviciu in aceasta locaţie, care era postul de comandă al Jandarmeriei din Pianu de Sus.

Domeniul Casei Dives este legătura dintre trecut și prezent.

Intre spiritul pur romanesc şi specificul multicultural şi multietnic al Ardealului, locația este un melanj unic, izvorat din experiența numeroaselor generații cu adanci rădăcini Transilvănene.

Indiferent de sezon, Casa Dives este deschisă pentru toți cei care doresc să petreacă zile de relaxare intr-un decor deosebit, să beneficieze de un spațiu primitor, intr-un spațiu de poveste.

Zilele friguroase de iarnă vor fi mai plăcute, petrecute intr-un decor cu totul special, asigurat atat de zona in care este amplasată pensiune, cat și de decorul interior, in care se impletesc armonios elementele moderne cu tradițiile.

Piscina Dives este opţiunea ideală și pentru a-ţi petrece zilele insorite de vară intr-o atmosferă de vacanță, armonie și muzică ambientală, o adevărată oază de linişte şi relaxare ce te va scoate din monotonia oraşului. Situată in interiorul proprietăţii Casei Dives, pe Valea Pianului, spaţiul verde in care este amplasată ii conferă piscinei un plus de confort. Piscina va fi deschisă numai in zilele insorite de vară şi preţul va include şezlongul şi umbrela.

Trăieşte in fiecare zi atmosfera de vacanţă, scapă de rutina zilnică in oaza de relaxare de la Casa Dives. O pensiune de 3 margarete, care imbină cele mai bune tradiţii din două secole de istorie, este obligatoriu să ofere şi una dintre cele mai mari atracții ale regiunii ? o cramă!

Aici, se pot servi mancăruri tradiţionale romaneşti. De asemenea, in funcţie de sezon, vă veţi bucura de diferite mancăruri sau băuturi de sezon, de la gem de afine făcut in casă, la socată, sirop de căpşuni sau plăcinte de casă. Toate servite cu drag şi voie bună.

Pentru a te convinge de serviciile oferite şi pentru a-ţi face o imagine asupra a ceea ce te aşteaptă in incinta Pensiunii Casa Dives, odată ce te hotarăşti să devii oaspete te invităm să vizionezi o galerie descriptivă a pensiunii şi a ceea ce te aşteaptă in interiorul acesteia.Toate acestea pentru a te asigura că totul este făcut cu drag și dăruire, pentru a-ți asigura un loc de cazare pe măsura aşteptărilor, cerinţelor şi nevoilor tale.
Ultima actualizare : 27.01.2017
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2017 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Utilizând acest serviciu înseamnă că sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de utilizare. Legislaţie turism | Contact