Parcul dendrologic Savarsin

Parcul dendrologic Savarsin
Parcul dendrologic Savarsin vezi pe harta Parcul dendrologic Savarsinvezi pe harta

Informatii despre Parcul dendrologic Savarsin

Localizare: Crisana > Arad Subcategorie: Parc

Parcul dendrologic Savarsin
Apasati pe imagini pentru vizualizare
Parcul dendrologic Savarsin se afla in localitatea cu acelasi nume, judetul Arad, intre muntii Highis-Drocea si se intinde pe o suprafata de 6.5 hectare, imprejurul Castelului Regal de la Savarsin.

Parcul detine cateva specii rare de arbori si arbusti, declarate monumente ale naturii: brad argintiu, molid, tuia piramidala, chiparosi de balta, salcam chinezesc, pin de Himalaya, alun turcesc, stejari seculari.

Parcul dendrologic este administrat de Complexul prestari servicii si protocol Savarsin. Mare pret se pune pe aspectul peisagistic pe care il ofera asocierea speciilor existente si arborii seculari care sunt prezenti in incinta parcului.





Parcul dendrologic Savarsin este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Crisana, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in apropiere.

Pentru a vizita Parcul dendrologic Savarsin poti accesa una dintre ofertele de cazare Arad , la pensiunile si vilele din apropiere.

Coordonate GPS: 46.0174179,22.2385101




Vezi si alte obiective turistice din Arad

Palatul Justitiei din Arad este situat pe strada General Vasile Milea nr. 2 si a fost inaugurat in 1892. Edificiul este construit in stil eclectic, avand intrarea strajuita de doua coloane dorice.
Comuna Ghioroc este situata la contactul Muntilor Zarand cu Campia Aradului, judetul Arad. Accesul spre comuna Ghioroc se face pe drumul judetean 708 B sau cu trenul pe calea ferata 200, pe traseul A
Biserica ortodoxa sarba Sfintii Petru si Pavel a fost construita intre anii 1698-1702 in stilul barocului timpuriu, in zona veche a Aradului, numita orasul sarbesc. Reprezinta cea mai veche cladire a
Adresa: Bd. Revolutiei, nr. 84-86 Telefon: 0257 270 277
Cetatea de pamant Santana se afla in judetul Arad si este cea mai mare cetate hallstattiana din Europa. Prima atestare documentara a zonei este din anul 1828. Sapaturile asupra vechii Cetati de Pama


Materialele postate pe acest site apartin autorilor si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor. Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei cu link activ catre acest site.

© 2004 - 2024 SC InfoTurism Media SRL. Toate drepturile rezervate.
Infopensiuni.ro va ofera pensiuni si vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervari online.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site