Pensiunea Anca 3*** Baia de Fier

Pensiunea Anca 3*** din Baia de Fier

Capacitate totala: 10 locuri in 4 camere
Adresa : Baia de Fier, str. Pesterii, jud. Gorj
0744.620.623 / 0769.539.196 6749

Descriere Pensiunea Anca 3***

Casa ANCA este situata in Baia de Fier, in vecinatatea Pesterii Muierilor, se compune din 4 camere, TV in camere, baie la fiecare camera, living, cu acces la bucatarie (complet utilata) si sala de mese, , parcare proprie supravegheata video, foisor, gratar.

Ne gasiti la poalele muntelui, intr-un colt de rai, unde natura, izvorul vietii, a creat cele necesare linistii noastre. In imediata vecinatate se afla o padure de pini, molizi si brazi, precum si frumoasa intare pe Cheile Galbenului, unde noaptea se aprind reflectoare pe versantii abrupti, creand diverse forme desprinse parca din povesti mitologice, acompaniati de susurul linistitor al apei de munte a Galbenului.

De aici aveti multiple posibilitati de a efectua drumetii pentru vizitarea mai multor obiective turistice, cum ar fi: Pestera Muierilor, la 100 metri, Pestera Polovragi, Cheile Galbenului, Cheile Oltetului, Manastirile Polovragi, Hurezi, Bistrita, Arnota, excursie pe Transalpina, excursii la complexul Brancusi din Tg. Jiu, Manastirea Tismana, Cheile Sohodolului, etc.

Cei care doresc, pot face si drumetii la pas pe versantii din apropiere, putand ajunge la Cheile Oltetului, la Ranca, sau pe Cheile Galbenului, etc.

Va asteptam!
Ultima actualizare : 16.08.2016
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2018 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site