Pensiunea Cabana Iza 3*** Barsana

Pensiunea Cabana Iza Barsana

Pensiunea Cabana Iza Coordonate GPS:   47.815345, 24.059858
Localitatea: Barsana
Distanta fata de gara: 18.82 km
Distanta fata de centrul orasului: 0 km

Pensiunea Cabana Iza 3*** din Barsana

Capacitate totala: 14 locuri in 7 camere
Adresa : Barsana, str. Principala, nr. 281, jud. Maramures
0262.331.212 2309

Descriere Pensiunea Cabana Iza 3***

Vino intr-o vacanta inedita, lasand agitatia cotidiana departe si refugiaza-te intr-o lume presarata cu Biserici din lemn, cu porti maramuresene, animata de traditii invechite de timp, intr-o lume infrumusetata de ospitalitatea, de credinta si de simplitatea morosenilor o lume al carei iz se mai pastreaza inca in unele pensiuni Maramures!

Oameni desprinsi din alte timpuri, inconjurati de un geniu creator ce da viata lemnului, purtatori in suflet a unei evlavioase credinte in Dumnezeu, ziditori de Biserici din lemn- multe dintre ele aflate in patrimoniul Unesco, plini de ospitalitate si inzestrati cu un puternic simt al umorului - prin care iau in deradere chiar moartea(vezi Cimitirul Vesel Sapanta)-, imbracati in portul legendarilor daci ; iata lumea care anima acest tinut de vis!

Descopera frumusetea Tarii Maramuresului vizitand Manastirea Barsana, colindand dealurile, vaile si padurile ce o-nconjoara, scaldandu-te in albastrul Izei ori plimbandu-te in imprejurimi, prin salbaticia Defileului Surduc! Respira aerul curat al padurilor si invata sa le asculti dorurile, purtate de apele linistite ale Izei!

Intoarce-te la traditii si fii, pentru o farama de timp, parte a acestui spectacol, imbracand frumosul costum popular din Maramures, o zestre lasata de daci si pastrata cu sfintenie!

Cabana Iza ***, asezata la poalele Manastirii Barsana va asteapta sa va fie gazda in acest tinut al Maramuresului, o lume de altadata!

Te asteptam cu drag, sa vii aici, in Maramures, unde timpul s-a oprit in loc, sfintind locuri precum Barsana, Rohia, Moisei, Cavnic, Borsa, Cuhea voievodala (bogdan Voda), Ieudul lui Hrusca, Valea Vaserului Mocanita, Sighetu Marmatiei si Ocna Sugatag!
Ultima actualizare : 21.11.2009
Infopensiuni Parteneri
© 2004 - 2017 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
Utilizând acest serviciu înseamnă că sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de utilizare. Legislaţie turism | Contact