Pensiunea Cabana Iza 3*** Barsana

Pensiunea Cabana Iza Coordonate GPS:   47.815345, 24.059858
Localitatea: Barsana
Distanta fata de gara: 18.82 km
Distanta fata de centrul orasului: 0 km

Pensiunea Cabana Iza 3*** din Barsana

Capacitate totala: 14 locuri in 7 camere
Adresa : Barsana, str. Principala, nr. 281, jud. Maramures
0262.331.212 2309

Descriere Pensiunea Cabana Iza 3***

Vino intr-o vacanta inedita, lasand agitatia cotidiana departe si refugiaza-te intr-o lume presarata cu Biserici din lemn, cu porti maramuresene, animata de traditii invechite de timp, intr-o lume infrumusetata de ospitalitatea, de credinta si de simplitatea morosenilor o lume al carei iz se mai pastreaza inca in unele pensiuni Maramures!

Oameni desprinsi din alte timpuri, inconjurati de un geniu creator ce da viata lemnului, purtatori in suflet a unei evlavioase credinte in Dumnezeu, ziditori de Biserici din lemn- multe dintre ele aflate in patrimoniul Unesco, plini de ospitalitate si inzestrati cu un puternic simt al umorului - prin care iau in deradere chiar moartea(vezi Cimitirul Vesel Sapanta)-, imbracati in portul legendarilor daci ; iata lumea care anima acest tinut de vis!

Descopera frumusetea Tarii Maramuresului vizitand Manastirea Barsana, colindand dealurile, vaile si padurile ce o-nconjoara, scaldandu-te in albastrul Izei ori plimbandu-te in imprejurimi, prin salbaticia Defileului Surduc! Respira aerul curat al padurilor si invata sa le asculti dorurile, purtate de apele linistite ale Izei!

Intoarce-te la traditii si fii, pentru o farama de timp, parte a acestui spectacol, imbracand frumosul costum popular din Maramures, o zestre lasata de daci si pastrata cu sfintenie!

Cabana Iza ***, asezata la poalele Manastirii Barsana va asteapta sa va fie gazda in acest tinut al Maramuresului, o lume de altadata!

Te asteptam cu drag, sa vii aici, in Maramures, unde timpul s-a oprit in loc, sfintind locuri precum Barsana, Rohia, Moisei, Cavnic, Borsa, Cuhea voievodala (bogdan Voda), Ieudul lui Hrusca, Valea Vaserului Mocanita, Sighetu Marmatiei si Ocna Sugatag!
Ultima actualizare : 21.11.2009
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2018 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Utilizând acest serviciu înseamnă că sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de utilizare. Legislaţie turism | Contact