Hotel Scala Bucuresti 4**** Bucuresti

Hotel Scala Bucuresti Coordonate GPS:   44.436526, 26.106241
Localitatea: Bucuresti
Distanta fata de gara: 2.64 km
Distanta fata de centrul orasului: 0.86 km

Hotel Scala Bucuresti 4**** din Bucuresti

Capacitate totala: 24 locuri in 11 camere
Adresa : Bucuresti, Str. C.A. Rosseti nr. 19
0311.041.111 4072

Descriere Hotel Scala Bucuresti 4****

"Hotel Scala" este cel mai nou si autentic boutique hotel din Bucuresti.

Situat in inima Bucurestiului, aproape de toate punctele de interes major ale capitalei, la doar 20 de m distanta de Bulevardul General Magheru, Hotelul Scala se diferentiaza printr-un design aparte, atent la cele mai subtile detalii, si gandit sa ofere confort la orice pas.
 
Hotel Scala s-a deschis in august 2010 dupa trei ani de restaurare minutioasa a fostei Vila Moscu, lucrare a celebrului arhitect Gheorghe Simotta, autorul Palatului Patriarhiei, fapt care ofera actualului Hotel Scala un rang de superioritate evident.
Hotel Scala etaleaza o lume aparte in peisajul citadin bucurestean fiind o onoare in domeniul hotelier al boutique hotelurilor.
 
Hotel Scala nu vinde doar spatii de cazare si servicii de buna calitate, Hotel Scala vinde povestea in care crede, personalizand serviciile oferite fiecarui client astfel incat poate seduce doar cei mai exigenti clienti familiarizati cu un stil de viata aristocratic, concentrandu-se pe discretie si intimitate.

Cele unsprezece spatii de cazare sunt caracterizate de generozitatea suprafetelor in care se imbina perfect atmosfera rafinamentului clasic cu dotari moderne caracteristice unui hotel de 4 stele, pentru a oferi o experienta memorabila celor care opteaza pentru intimitate si lux.

Discover The Boutique Experience
 
Ultima actualizare : 16.10.2010
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2018 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Utilizând acest serviciu înseamnă că sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de utilizare. Legislaţie turism | Contact