Pensiunea OLTOUR 2** Calimanesti

Pensiunea OLTOUR 2** din Calimanesti

Capacitate totala: 26 locuri in 13 camere
Adresa : Calimanesti, Str. Calea lui Traian, Nr.718
0745.945.144 / 0350.806.551 8077

Descriere Pensiunea OLTOUR 2**

PENSIUNEA OLTOUR OFERA CAZARE LA TARIFE FOARTE REDUSE SI PISCINA CU APA TERMALA, FIIND SITUATA LA IESIREA DIN CALIMANESTI SI INTRAREA IN CACIULATA SI PREVAZUTA CU TOATE DOTARILE NECESARE PRECUM SI PISCINA CU APA TERMALA FUNCTIONALA INTREGUL AN CARE ESTE SITUATA IN CURTEA ACESTEI PENSIUNI, DOTARILE ACESTEI PENSIUNI FIIND ENUMERATE IN CONTINUAREA DESCRIERII.
PENTRU EFECTUAREA DE REZERVARI VA RUGAM SA NE CONTACTATI LA ING. BUTARESCU DAN - ADMINISTRATOR'
CU RESPECT VA RUGAM CA REZERVARILE SA SE EFECTUEZE TELEFONIC. VA MULTUMIM.
MENTIONAM CA PISCINA CU APA TERMALA ESTE CU CIRCUIT INCHIS AVAND ACCES NUMAI TURISTII CARE SUNT CAZATI, PENTRU PERIOADE MAI MARI DE CAZARE SAU PENTRU REZERVAREA INTEGRALA A PENSIUNII TARIFUL DE CAZARE SE POARE REDUCE, MAI MULTE DETALII VA OFERIM LA REZERVAREA TELEFONICA.
PENSIUNEA OLTOUR** - OFERA TARIFE MICI DE CAZARE PENTRU PERIOADA EXTRASEZONULUI [15 SEPTEMBRIE - 15 MAI ].
PENSIUNEA OLTOUR ** - TARIFELE DE CAZARE SE POT REDUCE [ NUMAR MARE DE ZILE DE CAZARE,TABERE ELEVI,STUDENTI,CANTONAMENTE SPORTIVI,PENSIONARI,GRUPURI ORGANIZATE,CONFERINTE,ETC],CALIMANESTI-CACIULATA FIIND LOCATIA ACESTEI PENSIUNI. IN CEEA PRIVESTE DOTARILE ACESTEI PENSIUNI ENUMERAM:CAMERA CU 2 PATURI CU BAIE PROPRIE CU APA CALDA PERMANENTA SI TV,BUCATARIE,RESTAURANT,BAR,PARCARE SPATIOASA,PISCINA CU APA TERMALA,GRATAR,LOC DE JOACA PENTRU COPII. PENSIUNEA ARE TOATE DOTARILE,ESTE AMPLASATA PE MALUL RAULUI OLT, LA IESIREA DIN CALIMANESTI SI INTRAREA IN CACIULATA, IN MIJLOCUL UNEI ZONE IMPADURITE DE 5000 MP, SI SE PREZINTA CA O CONSTRUCTIE PE 3 NIVELE, DESERVITA DE O RECEPTIE SPATIOASA, RESTAURANT SI BAR. PENSIUNEA DISPUNE DE 13 CAMERE CU CATE 2 LOCURI, DOTATE CU TOATE UTILITATILE[CAMERA CU BAIE,TV],PENTRU CA SEDEREA LA NOI SA FIE CAT MAI PLACUTA.URMATOARELE FACILITATI SUNT INCLUSE IN CADRUL ACESTEI PENSIUNI: PISCINA CU APA TERMALA CALDA CU PROPRIETETATI CURATIVE SI BENEFICE, PARCARE AUTO- 20 LOCURI CU 2 CAI DE ACCES, INFORMATII TURISTICE, GRATAR ACOPERIT, ETC.
CU RESPECT VA MULTUMIM.
Ultima actualizare : 31.10.2017
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2018 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Utilizând acest serviciu înseamnă că sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de utilizare. Legislaţie turism | Contact