Vila Ozon 3*** Eforie Nord

Vila Ozon Eforie Nord

Vila Ozon 3*** din Eforie Nord

Capacitate totala: 14 locuri in 6 camere
Adresa : Eforie Nord, str. Armand Calinescu nr. 35, jud. Constanta
0722.317.974 / 0748.142.411 7491

Descriere Vila Ozon 3***

Locatie nou construita (2014), cu camere duble si triple, spatioase, luminoase, dotate cu mobilier nou, Vila OZON se afla la doar 300 m de plaja Steaua de Mare si 400 m de plaja Acapulco.
Vila este situata intr-un cartier linistit de case si vile, departe de terasele si tumultul falezei sau de strazile centrale ale Eforiei Nord, cu trafic intens.

Camerele triple dispun de cablu TV RDS, cu LCD/Led de 81 cm, frigidere de 105 l si Internet wireless, un pat matrimonial de 2 m pe 1,80 m si unul de 2 m pe 90 cm, cazi de baie si balcoane. Camerele duble sunt cu pat matrimonial, fara balcon si cu dus.

Parcarea gratuita si iluminata este disponibila pe cele doua trotuare al vilei (care este situata pe colt).

Locatia beneficiaza de o bucatarie de oaspeti cu 12 locuri la et. 2, curte cu terasa 8 locuri, balansoar, mic spatiu de joaca pt copii.

La doar 50 metri de noi (la 3 case distanta) se afla doua restaurante invecinate \"Turist\" si \"Trei Brazi\", in care se poate servi masa in conditii decente de preturi si igiena!

Dispunem si de masa de tenis profesionala, particulara, amplasata in spatiul hotelului Acapulco.

Avansul pentru rezervare este de 30% (avans nereturnabil, cu exceptia renuntarii cu minim 7 zile inaintea inceperii sejurului), plata pentru restul sejurului urmand a se face la momentul cazarii, cand veti primi bonul fiscal sau/si factura.

Rezervarea se confirma in momentul achitarii unui avans de 30% din valoarea sejurului in contul bancar furnizat prin sms, in urma rezervarii telefonice.

Statiunea Eforie Nord a cunoscut in toamna anului 2015 o transformare majora in bine, plajele inguste de 10-20 m fiind extinse la 120 m in toate zonele (de la Steaua de Mare, Acapulco, Debarcader, Astoria, pana la plaja Belona!)

De asemenea, zona de promenada (faleza) s-a modernizat si s-a dublat ca latime, iar iluminatul cu stalpi solari ofera seara o imagine de vis, plina de lumina!

Nota:
Nu se fumeaza in interiorul vilei, doar pe balcoane si terasa.

Nu sunt acceptate animale de companie.

Nu folosim gratare in curte.

Proprietarii au lucrat in turism in Germania.

Posesori brevet de turism.

Va asteptam cu drag!
Ultima actualizare : 09.03.2016
Infopensiuni Parteneri
© 2004 - 2017 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
Utilizând acest serviciu înseamnă că sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de utilizare. Legislaţie turism | Contact