Pensiunea Danubia 3*** Eselnita

Pensiunea Danubia 3*** din Eselnita

Telefon Pensiunea Danubia 3***: 0724 *** *** Arata numarul de telefon

(Persoana contact: Tanasie Gina)
Capacitate totala: 53 locuri in 24 camere
Adresa : Eselnita, str. Dunarii, nr. 980B
Web: 
0724.278.579 6335
10 /10
Pensiunea Danubia 3***
Nota bazata pe 1 Comentarii

Descriere Pensiunea Danubia 3***


ATENTIE! Nu mai avem locuri in perioada 02.08-16.08.2017!

Pensiunea Danubia este situata pe Clisura Dunarii, in localitatea Eselnita care practic marcheaza inceputul defileului Dunarii ce se intinde pana aproape de Moldova Noua (Vezi harta...).

Fiind situata pe drumul national 57, puteti ajunge la pensiunea noastra dinspre Moldova Noua sau cel mai probabil prin Orsova, daca veniti pe drumul European 70 dinspre Drobeta Turnu-Severin. Drumul este in general bun, dar sfatul nostru este sa conduceti cu atentie deoarece pe anumite portiuni se lucreaza intens la refacerea lui. Drumul este destul de circulat facand legatura intre Drobeta Turnu-Severin si Timisoara, pe acest traseu aflandu-se multe obiective importante, atat turistice cat si administrative.
Uitati de toate acestea odata ce va apropii de destinatie, atunci cand drumul, pret de cativa zeci de kilometri, urmeaza malul Dunarii. Treceti de impresionantul baraj Portile de Fier (foarte frumos ziua, dar cu adevarat spectaculos noaptea!), mai apoi de linistitul oras Orsova, si dupa inca 10 minute si cateva "Uaaau"-uri ati ajuns la pensiunea noastra.

Nu va faceti griji! Pensiunea noastra are destule locuri de parcare cat pentru toti oaspetii.
Ultima actualizare : 02.08.2017
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2017 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Utilizând acest serviciu înseamnă că sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de utilizare. Legislaţie turism | Contact