Complexul Turistic Colegiul Silvic Gurghiu Gurghiu

Complexul Turistic Colegiul Silvic Gurghiu din Gurghiu

Capacitate totala: 45 locuri in 15 camere
Adresa : Gurghiu, Str. Republicii, nr.4, Jud. Mureș
0744.869.864 / 0769.069.736 7561

Preturi Complexul Turistic Colegiul Silvic Gurghiu

20 Mar 2018 - 31 Mar 2019  
Tip camera
Pret / camera Pret / single
Pret / weekend
 
Camera dubla
50 RON
Nota:
Tarifele sunt pe tip de camera / noapte. La tarifele de cazare se pot adauga tarife de masa: pensiune completa (15 RON / zi) .

Descriere Complexul Turistic Colegiul Silvic Gurghiu

Comuna Gurghiu de o frumusete si o bogatie aparte, este cautată, în prezent ca și în trecut de oaspeți feluriți care au apreciat ospitalitatea locuitorilor acestor meleaguri. Dintre multiplele colțuri pitorești din Gurghiu se remarcă în mod deosebit Parcul Dendrologic înființat pe la anii 1740, care adăpostește un numar de peste 100 de specii de arbori exotici. Parcul este organizat dupa cele mai noi cerinte, oferind vizitatorilor nu numai un prilej de destindere ci și un mijloc de îmbogațire a cunoștințelor botanice.
Un alt punct de real interes este castelul Bornemisza și ruinele cetății Gurghiului de unde se poate observa o Valea Gurghiului care se întinde din munții Gurghiului și până la Reghin. În apropiere se află pădurea Mociar cu stejari seculari (în varsta de 750 - 800 de ani), cei mai bătrâni din țară care te impresionează cu forma ciudată a trunchiurilor. Rezervația de stejari seculari se întinde pe o suprafață de cca. 50 ha.

În lunile mai și iunie te poți bucura de gingășia și frumusețea narciselor precum și a lalelelor pestrițe înflorite în rezervația naturală ”Poiana Narciselor”. În prima duminică din iunie, în Gurghiu se organizează tradiționalul festival popular "Târgul Fetelor" serbare care reunește întreaga depresiune a Gurghiului precum și alte localități.

Flora și fauna Gurghiului, una dintre cele mai bogate și variate din țară, frumusețea și ospitalitatea oamenilor fac Gurghiul o atracție deosebită.
Ultima actualizare : 22.05.2015
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2018 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Utilizând acest serviciu înseamnă că sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de utilizare. Legislaţie turism | Contact