Pensiunea Inima Deltei - Mila 23 3*** Mila 23

Pensiunea Inima Deltei - Mila 23 3*** din Mila 23

Telefon Pensiunea Inima Deltei - Mila 23 3***: 0721 *** *** Arata numarul de telefon

(Persoana contact: Roman Stefan Condratov)
Capacitate totala: 22 locuri in 9 camere
Adresa : Mila 23, jud. Tulcea
0721.940.770 / 0749.852.034 626

Preturi Pensiunea Inima Deltei - Mila 23 3***

1 Mai 2017 - 15 Nov 2017  
Tip camera
Pret / camera Pret / single
Pret / weekend
 
Camera tripla
225 RON
Camera dubla
150 RON
Nota:
Tarifele sunt pe tip de camera / noapte. La tarifele de cazare se pot adauga tarife de masa: mic dejun (17 RON / zi), demipensiune (54 RON / zi), pensiune completa (99 RON / zi) .

Oferte speciale Pensiunea Inima Deltei - Mila 23 3***

III. Pachet All Inclusive - 3 nopti/4 zile

Perioada: 17 Sep 2017 - 15 Oct 2017
Puteti opta pentru sejururi de joi pana duminica sau de duminica pana miercuri.

Sejurul include :
Transferul Tulcea-Mila 23 si retur cu barcile pensiunii. La tur se face pe traseu turistic, la intoarcere pe Dunare ;
Cazare 3 nopti in camera dubla sau tripla - camere cu baie proprie, TV satelit, aer conditionat
4 excursii in Delta cu ambarcatiunile pensiunii:
1-Apus de soare pe lac;
2-Padurea Letea;
3-Sulina;
4-Buchet de lacuri si canale din zona Mila 23, cu un popas la Manastirea (Schitul) Sf.Atanasie ;
Toate mesele, cu exceptia pranzului din ziua in care se viziteaza orasul Sulina. Sejurul incepe cu cina in prima zi si se termina cu mic dejun in ultima zi ;
Inchirierea masinii safari cu care se viziteaza Padurea Letea;
Serviciile ghidului/conducatorului barcii, vorbitor de limba romana;
Permisul de intrare in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii.

Politica pentru copii :
Pentru copiii pana in 6 ani - se plătește 25% din prețul sejurului
Pentru copiii intre 6 si 12 ani - se plătește 50% din prețul sejurului
Pentru copiii peste 12 ani, se plătește preț intreg.
Pentru a nu exista divergente in ce privește varsta copiilor va rugam sa aveți la d-voastră certificatele de naștere ale copiilor. In caz contrar ne rezervam dreptul de a incadra copilul la varsta estimata de noi.

Ziua 1
Sosirea oaspetilor in Tulcea la ora 15.00.
Adresa la care trebuie sa ajungeti este PORT TULCEA AVAL, care apare pe Google Maps. Intrarea catre port se face din str. Gradinarilor. Coordonatele GPS sunt LAT: 45°11?14.75″N, LONG: 28°48?27.17″E.
Puncte de reper: pe str. Gradinarilor este un panou mare care va directioneaza catre intrarea spre PORT TULCEA AVAL. Dupa 150 m, in fata veti avea doua porti. Intrati pe poarta din stanga si veti ajunge la locul de imbarcare.
Aici va puteti parca masinile intr-o parcare pazita, cu plata. Prețul este de 10 lei/masina/zi.
Cu cateva zile inainte de sosirea dumneavoastra, va vom trimite un sms cu numarul de telefon al ghidului care va va prelua cu barca. In intervalul 15.00-15.30 aveti timp pentru a va transfera bagajele in barca si pentru a va pregati de drum.
Imediat langa parcare se afla pontonul de la care se face imbarcarea pentru Mila 23. Deplasarea se va face pe un traseu turistic, respectiv: Tulcea - Bratul Tulcea - Canalul Mila 35 - Garlele Sireasa, Sontea - Canalul Olguta - Dunarea Veche - Satul Mila 23. Durata calatoriei este de aproximativ 1.5 h.La ora 15.30 barca va pleca spre Mila 23.
Atentie! Avand in vedere ca in barca vor fi mai multe grupuri, barca nu va putea sa va astepte la Tulcea in cazul in care intarziati, ca urmare, va rugam sa va luati o marja de timp de rezerva pentru a evita surprizele legate de trafic, gasirea adresei, etc.
Pensiunea Inima Deltei, unde va veti caza, dispune de o gradina generoasa cu umbrelute acoperite cu stuf si sezlonguri pe care va puteti relaxa sau face plaja, camere duble sau triple cu baie proprie, aer conditionat si TV satelit.
Mesele vor fi servite in foisorul din curte sau, in cazul in care vremea este potrivnica, in salonul de masa.
Dupa cazare, se serveste cina pescareasca. Avand in vedere ca sunteti veniti de pe drum, va vom astepta cu un meniu de pranz, care include si bors de peste, urmat de un al doilea fel de peste si un desert.
In meniul fiecarei mese de pranz si cinei este inclusa si apa plata (0,5 l/persoana). In fiecare zi, la pranz si cina, veti servi meniul zilei, care este format in special din produse din peste (cu exceptia ultimei cine, in cadrul careia pregatim un meniu traditional romanesc, bazat pe carne din pui). Meniul este acelasi pentru tot grupul.
Imediat dupa cina, grupul va pleca intr-o excursie cu barca, care va culmina cu admirarea unui apus de soare pe un lac din apropierea satului Mila 23.

Ziua 2
La ora 8.30 se serveste micul dejun.
La ora 9.30 se pleaca intr-o excursie cu barca catre satul si padurea Letea.
Drumul spre Letea trece printr-o salba de mai multe lacuri si canale cu peisaje unice.
Pe toata perioada pe care o veti petrece in Delta Dunarii, barcile cu care va veti deplasa vor fi conduse de localnici, care s-au nascut si locuiesc in satul Mila 23 si care cunosc cel mai bine toate 'ascunzisurile' deltei, unele canale, lacuri si garle pe care veti naviga, neaparand pe nicio harta.
Odata ajunsi in satul Letea, grupul va debarca pe mal si va fi preluat de o masina de teren care va asigura transferul intre sat si Pădurea Letea (aproximativ 7 km). Pe parcursul excursiei in padurea Letea se va face un popas intr-un loc unde de obicei se intalnesc celebrii cai sălbatici de la Letea.
Vizitarea pădurii durează aproximativ o ora si jumătate. Pe parcursul deplasării către pădure veți fi insoțiți de un ghid.
După vizitarea pădurii Letea, se va pleca spre Sulina. In orașul Sulina se va ajunge in jurul orei 13.30.
Odată ajunși in Sulina, pentru cateva ore grupul va avea program liber. In acest timp se poate vizita faleza orașului, bisericile, farul vechi sau cimitirul internațional. Totodată, se poate ajunge cu microbuzul la plaja.
Pranzul din aceasta zi nu este inclus in preț, dar sunt mai multe variante de a servi masa la restaurantele de pe faleza din Sulina sau la terasele de pe plaja. Daca la pensiunea noastră veți savura specialități din peste de Dunăre, la Sulina puteți comanda diverse sortimente de peste marin.
Din oraș pana la vărsarea Dunării in mare (Bara Sulina) mai sunt incă 7 km. Daca vremea este favorabila, nu sunt valuri mari sau furtuna pe mare, si exista in grup cel putin 6 adulti care doresc sa meargă pana la gura de vărsare, aceasta excursie suplimentara costa 40 lei/persoana.
La ora 17.00 grupul se va reuni la pontonul unde este acostata barca pentru deplasarea la Mila 23. Dupa 15 iunie, cand vremea se incălzește mai tare, plecarea spre Mila 23 va fi la ora 18.00, pentru a va da posibilitatea de a petrece mai mult timp la plaja.
Cina (specialitati din peste) se serveste la ora 19.00 si, pentru ca veți fi istoviți după o zi intreaga de mers cu barca, meniul la cina va fi meniu de pranz (conține si ciorba).

Ziua 3
La ora 8.30 se servește micul dejun.
La ora 9.30 se pleacă in excursie, prilej cu care puteti admiri lacurile din zona Mila 23 : Canalul Eracle - Lacul Radacinos - Lacul Trei Iezere - Lacul cu Ciulini - Lacul Babina.
In cadrul acestei excursii se face un popas la Manastirea (Schitul) Sf.Atanasie, singura manastire situata in Delta Dunării, amplasata pe grindul Stipoc, intre Mila 23 si Chilia Veche.
La ora 13.30, oaspeții sunt invitați la masa de pranz (specialități din pește).
In dupa-amiaza zilei a treia oaspetii se pot odihni, pot vizita satul Mila 23, pot face plaja pe sezlong, pot pescui de pe pontonul pensiunii sau pot inchiria cu ora, de la pensiune, o barca pentru pescuit.
Optional, in aceasta dupa-amiaza, pentru cei care vor mai multe excursii, se poate comanda o excursie la lacul Fortuna, japșele si canalele din jurul acestuia, unul din cele mai mari lacuri din Delta Dunării. Prețul este de 80 lei de persoana si e necesar un nr de minim 4 persoane.
La ora 19.00 se servește cina. Se va servi meniu tradițional romanesc din carne de pui.

Ziua 4
La ora 8.30 se servește micul dejun.
La ora 10.00 se pleacă spre Tulcea, unde veți ajunge cel tarziu la ora 11.30

Precizari
Nu sunt incluse in preț băuturile (cu excepția celor de la micul dejun si a apei plate de la pranz si cina), acestea se pot achiziționa la magazinele din imediata proximitate a pensiunii.
Nu este inclusa in preț contravaloarea parcării mașinilor la Tulcea (prețul este de 10 ron/mașină/zi).
Nu este inclusa in preț excursia opțională din orașul Sulina pana la vărsarea Dunării in Marea Neagra. Aceasta excursie se poate efectua doar daca starea vremii o permite(ghidul va decide).Excursia se organizează doar daca in grup sunt cel puțin 6 adulți doritori. Prețul este 40 lei/persoana. Copiii beneficiază de discounturile de 50 %, respectiv 75%, in funcție de varsta.

Daca o persoana dorește sa se cazeze in regim single in camera dubla sau doua persoane in camera tripla, va achita in plus 250 lei fata de prețul din tabel.
Pentru a va putea bucura cat mai mult de peisajele unice din delta, transferurile Tulcea-Mila 23 si retur, precum si excursiile pe lacuri si canale se vor face cu o barca cu motor care este descoperita. Pentru a preintampina eventuale neplăceri care ar putea interveni pe parcursul deplasărilor cu barca, provocate de starea vremii, va rugam sa aveți asupra dumneavoastră pelerine de ploaie(in toate anotimpurile), haine groase, geci si căciuli(primăvara si toamna), pălării, ochelari de soare si crema de plaja(vara).
Spațiul de depozitare al bagajelor este limitat. In acest sens avem rugămintea ca fiecare persoana sa nu aibă mai mult de un bagaj de dimensiuni rezonabile. Se accepta la bord si cate un bagaj mic de mana. In cazul in care veti veni cu mai multe bagaje, este posibil ca acestea sa nu incapă in compartimentele special amenajate, incomodand-vă pe parcursul transferurilor Tulcea-Mila23 si retur.
Avand in vedere ca in satul Mila 23 sunt 4 magazine alimentare in care găsiți băuturi la preturi rezonabile (transportul mărfurilor este subvenționat), va rugam sa nu aduceți cu dumneavoastră baxuri de apa minerala sau bere pentru ca exista riscul sa nu aibă loc in barca.
Nu acceptam animale de companie !
Rezervarea unui pachet de servicii turistice devine efectiva in momentul achitării unei sume reprezentand 30% din valoarea pachetelor. Diferența se va achita la sosirea in pensiune. Avansul nu este returnabil.
830 RON
Tarif pe pachetul turistic / persoana / Camera dubla


Descriere Pensiunea Inima Deltei - Mila 23 3***

Cazare in conditii decente in camere cu aer conditionat, televizor, baie proprie;

Salon de masa si foisor din stuf - bucatarie traditionala - preparate predominant din peste;
Gradina mare cu gazon, umbrelute din stuf si sezlong-uri;
Barci cu motor.
Ponton de acostare propietatea pensiunii.

Pensiunea se afla la 50 de metri de la debarcaderul central din Mila 23.

Va asteptam!
Ultima actualizare : 09.07.2017
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2017 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Utilizând acest serviciu înseamnă că sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de utilizare. Legislaţie turism | Contact