Pensiunea Floare De Colt 3*** Poiana Galdei

Pensiunea Floare De Colt Poiana Galdei

Pensiunea Floare de Colt 3*** din Poiana Galdei

Telefon Pensiunea Floare de Colt 3***: 0258 *** *** Arata numarul de telefon

(Persoana contact: Lucian Taran)
Capacitate totala: 28 locuri in 12 camere
Adresa : Poiana Galdei, nr. 74, jud. Alba, jud. Alba
0258.828.029 / 0788.327.710 7790

Preturi Pensiunea Floare De Colt 3***

5 Ian 2016 - 22 Dec 2016  
Tip camera
Pret / camera Pret / single
Pret / weekend
 
Camera dubla
Mic dejun inclus
160 RON 130 RON
Nota:
Tarifele sunt pe tip de camera / noapte. Toata pensiunea : 2080 RON/ noapte. La tarifele de cazare se pot adauga tarife de masa: mic dejun (20 RON / zi), demipensiune (45 RON / zi), pensiune completa (70 RON / zi) .

Descriere Pensiunea Floare De Colt 3***

Peisaje desprinse parcă din file de poveste, cu locuri ce aduc aminte de legende şi personaje fantastice, dar mai ales liniştea şi ospitalitatea gazdelor vă aşteaptă să le descoperiţi la Poiana Galdei, din judeţul Alba, în inima Munţilor Trascău.

Pensiunea “Floare de Colţ” este o construcţie nou amenajată şi vă oferă 12 camere cu două paturi, pat matrimonial sau apartamente, dotate cu mobilier din lemn şi servicii complete pentru cei care doresc să petreacă o vacanţă frumoasă într-o zonă deosebit de pitorească.

Dacă doriţi să experimentaţi cum e să vă treziţi dimineaţa pe cântecul cocoşului şi să savuraţi mâncarea tradiţională cu preparate naturale, de casă, să admiraţi împrejurimi cu pădure, animale sălbatice (căprioare, mistreţi) şi exotice (păuni, fazani), aer curat, Pensiunea “Floare de colţ” devine o locaţie preferată.

Şi nu e totul. Traseele turistice aflate în apropiere fac din sejurul la această pensiune o vacanţă completă, cu ieşiri off-road, cu adrenalină la maxim, sesiuni de căţărare pe stânci, partide de vânătoare, repere istorice şi de cultură generală, excursii la crame sau obiective din judeţul Alba şi din zonele apropiate (pentru grupuri de minimum 10 persoane), toate detaliile pentru a vă “alimenta” cu energie şi bună dispoziţie.

Veţi putea degusta mâncăruri specifice zonei – plăcinte, vinuri, siropuri, dulceţuri, murături şi feluri pregătite cu drag de gazde şi vă puteţi relaxa ascultând susurul apei din Valea Gălzii de trece prin faţa pensiunii.

“Floare de Colţ” are restaurant, parcare monitorizată video, internet wi-fi, foişor şi teren amenajat pentru relaxare.
În zona în care este localizată pensiunea se regăsesc multe specii rare de plante, printre care se află şi floarea de colţ. Aici creşte la cea mai joasă altitudine din Europa, aproximativ 600 m.

Va asteptam!
Ultima actualizare : 26.10.2016
Infopensiuni Parteneri
© 2004 - 2016 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
Utilizând acest serviciu înseamnă că sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de utilizare. Legislaţie turism | Contact