Pensiunea Inabela 2** Rausor

Pensiunea Inabela 2** din Rausor

Telefon Pensiunea Inabela 2**: 0723 *** *** Arata numarul de telefon

(Persoana contact: Trusca Dorel)
Capacitate totala: 14 locuri in 5 camere
Adresa : Rausor, Complex Alpin Rausor, nr. 17, jud. Hunedoara
0723.542.924 4432
10 /10
Pensiunea Inabela 2**
Nota bazata pe 2 Comentarii

Preturi Pensiunea Inabela 2**

16 Nov 2017 - 31 Mai 2018  
Tip camera
Pret / camera Pret / single
Pret / weekend
 
Camera tripla
120 RON 120 RON
Camera dubla
100 RON 100 RON
Nota:
Tarifele sunt pe tip de camera / noapte. Toata pensiunea : 500 RON/ noapte.

Descriere Pensiunea Inabela 2**

Aflata pe versantul nordic al masivului Retezat, in Complexul alpin Rausor, Pensiunea Inabela va ofera clipe lipsite de stresul cotidian si bucuria de a va intalni cu natura in toata splendoarea ei, posibilitati din ce in ce mai rare in vremea de azi.

Aveti posibilitatea de a ajunge usor in Parcul National Retezat, unde veti putea admira fauna si flora specifica, inca bine conservata si intretinuta de oameni de nadejde ai muntelui, printre care va puteti enumera si dumneavoastra.

La patru ore de mers pe jos puteti ajunge pe Vf. Retezat, de unde veti admira frumusetea inegalabila a Tarii Hategului. Pensiunea Inabela, construita pe patru nivele, poate caza 14 persoane in cinci camere, are un living generos si terase acoperite unde puteti desfasura activitatile dorite: gratar, jocuri, plaja s.a. Caldura si apa calda permanent sunt asigurate de o centrala termica proprie, pe lemne. Camerele sunt spatioase si sunt amenajate in functie de denumirea pe care o au: camera vanatorilor, iatacul domnitei, camera piticilor s.a. Bucataria este dotata cu tot ce este necesar pentru pregatirea si servirea mesei, iar grupurile sanitare prevazute cu dusuri se regasesc pe fiecare palier fiind alimentate cu apa calda in permanenta de un boiler de 200 litri.

Pensiunea este situata la aproximativ 200 metri fata de baza partiilor de schi, care sunt dotate cu tunuri de zapada si instalatie de nocturna.

Va asteptam cu drag.
Ultima actualizare : 02.06.2016
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2018 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Utilizând acest serviciu înseamnă că sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de utilizare. Legislaţie turism | Contact