Pensiunea Casa Armeneasca 3*** Targu Ocna

Pensiunea Casa Armeneasca Coordonate GPS:   46.5670437, 26.9145748
Localitatea: Targu Ocna

Pensiunea Casa Armeneasca 3*** din Targu Ocna

Capacitate totala: 10 locuri in 5 camere
Adresa : Targu Ocna, Str. Valeni nr. 7, jud. Bacau
0768.267.474 / 0768.267.474 6474

Descriere Pensiunea Casa Armeneasca 3***

Vila eleganta, situata intr-o zona linistita si plina de verde, la doi pasi de Mina Salina, la 10 minute de Parcul Magura si la 20 de minute cu masina de Slanic Moldova.

Dispune de 8 locuri de cazare in 3 dormitoare cu pat matrimonial si un dormitor cu 2 paturi, 3 bai, living pentru relaxare, bucatarie utilata, terasa, gratar/barbeque, foisor, gradina-parc (in curs de amenajare), parcare 8 locuri, tv si internet in toate camerele.

Destinata turismul de odihna si recreere statiunea Tg. Ocna beneficiaza de un potential climatic si bioclimatic remarcabil, de un cadru natural placut, lipsit de factori de poluare, orasul fiind situat la poalele Muntilor Nemira si Berzunti, pe terasa raului Trotus.

Principalele zone de recreere ale orasului sunt Parcul balnear, Muntele Magura - cu numeroase obiective turistice culturale si zone pentru relaxare (inclusiv de picnic), Mina Salina si strandul cu apa sarata, precum si alte puncte de belvedere.

Turismul cultural are multiple posibilitati, pe teritoriul orasului aflandu-se numeroase obiective cultural-istorice: 24 biserici si manastiri, sapte monumente comemorative, sapte monumente legate de economia si invatamantul local, sase cladiri cu valoare arhitectonica si istorica, o troita dedicata detinutilor politici morti in inchisoare, Muzeul de Istorie, etc.

Turismul montan se poate practica in aria limitrofa orasului, in Muntii Berzunti si Nemira, prin drumetii montane, unde exista o retea de poteci, dintre care unele sunt marcate. Astfel, cu titlu de exemplu amintim masivele muntoase Cerbu (886 m) si Puf (1046 m) cu poteci marcate pentru amatorii de drumetii Vf. Lapos (1236 m) - punct de belvedere culmea Berzunti, cu Vf. Magura (982 m), pasul Oituz (863 m altitudine), cele `300 de scari, un drum in serpentina din trepte lungi de piatra, ce urca pe muntele Sandru din statiunea Slanic Moldova, Dealul Perechiu (rezervatie naturala, acoperit cu vegetatie abundenta, cu diverse elemente termofile). Se pot face excursii in Statiunea Slanic - Moldova, precum si la lacul de acumulare Valea Uzului.

In parcul statiunii Tg. Ocna, Parcul Magura, puteti gasi izvoarele de ape minerale sulfuroase, clorurate, sodice, slab bicarbonatate, hipotone, recomandate pentru tratarea de afectiuni ale tubului digestiv, hepato-biliare, ginecologice cronice, reumatismale si ale cailor respiratorii. Tot aici va puteti recreea la Piscina cu apa dulce, un refugiu pentru copii, dar si pentru adulti in zilele toride de vara. De asemenea pentru cei cu afectiuni astmatice si respiratorii, dar nu numai, cateva sedinte in mediul de salina oferit de Salina Targu Ocna pot face minuni. Tot aici puteti beneficia de apa salina curativa de la Strandul Minei Salina.

Va asteptam cu drag! !
Ultima actualizare : 13.10.2015
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2018 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Utilizând acest serviciu înseamnă că sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de utilizare. Legislaţie turism | Contact