Hotel Piscul Negru 3*** Transfagarasan

Hotel Piscul Negru 3*** din Transfagarasan

Capacitate totala: 50 locuri in 25 camere
Adresa : Piscul Negru, Transfagarasan (KM 102)
0744.650.461 / 0744.650.461 1852

Descriere Hotel Piscul Negru 3***

Cetate de scaun, prima capitala a Tarii Romanesti, orasul Curtea de Arges poseda nebanuite comori, atat pentru pasionatul de monumente istorice, pentru amatorul de folclor si arta populara, cat si pentru cei ce vor sa admire frumusetile naturale ale acestor locuri.

Pe Valea Argesului, la adapostul Muntilor Fagaras, la Curtea de Arges semnele trecutului sunt prezente peste tot.
Hotelul PISCUL NEGRU este o locatie de trei stele care a fost dat in folosinta in anul 2009.

Acesta dispune de 6 apartamente si 19 camere. Camerele sunt dotate cu Tv color conectat la un sistem de televiziune prin satelit, telefon cu acces la linie internationala, grup sanitar, room-service. La parter functioneaza un elegant restaurant de 50 de locuri si o sala de conferinte.

Receptia hotelului este un loc cald, primitor si elegant, ce dispune de centrala telefonica si internet.

Pentru intruniri de afaceri, expozitii, diverse conferinte sau alte evenimente importante, hotelul dispune de o sala de conferinte de 50 de locuri.
Situat in judetul Arges la 250 km de Bucuresti hotelul turistic PISCUL NEGRU va ofera o gama diversificata de servicii turistice care sa raspunda celor mai exigenta ale clientelei.

Serviciile turistice se prezinta ca un ansamblu de activitati ce au ca obiect satisfacerea tuturor nevoilor turistului in perioada in care se deplaseaza si in legatura cu aceasta. Prin natura lui, serviciul turistic trebuie sa asigure conditii pentru refacerea capacitatii de munca, simultan cu petrecerea timpului liber.

Numai astfel se poate vorbi de un continut al prestatiei turistice in concordanta cu cerintele epocii moderne, cu exigentele turismului contemporan.

Printre principalele activitati ce dau continut serviciului hotelier, conceput in ideea satisfacerii complexe a cererii turistilor si calatorilor, se numara:
~Cazarea propriu-zisa si activitatile complementare ei;
~Alimentatia si serviciile producatoare legate de asigurarea acesteia;
~Activitatiile cultural artistice si de agrement;
~Serviciile de informare si intermediere;
~Activitati comerciale;
~Activitati cu caracter special;

Va asteptam!
Ultima actualizare : 22.04.2017
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2018 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site