Pensiunea Csango 2** Valea-Rece - Ghimes

Pensiunea Csango Coordonate GPS:   46.60039, 25.97685
Localitatea: Valea-Rece - Ghimes
Distanta fata de gara: 9.5 km
Distanta fata de centrul orasului: 9.52 km
Distanta fata de partia de ski : 1.32 km

Pensiunea Csango 2** din Valea-Rece - Ghimes

Capacitate totala: 75 locuri in 21 camere
Adresa : Valea-Rece - Ghimes, Lunca de Jos, sat Valea-Rece, nr. 1015/A, jud. Harghita
0731.036.066 1329
9.4 /10
Pensiunea Csango 2**
Nota bazata pe 3 Comentarii

Descriere Pensiunea Csango 2**

Decor natural de poveste, păduri sălbatice, păşuni întinse, văi adânci, pâraie învolburate, tradiţii vii şi cultură originală, istorie bogată, oameni blajini şi ospitalieri, atmosferă relaxantă, deconectată de la agitaţia cotidiană. Într-un cuvânt: Ghimeş.

În acest mediu magic găsiţi Pensiunea Csángó(Ceangău) şi Restaurantul Fatányéros(Platou de lemn). Suntem un complex de cazare, turism şi agrement montan modern, cu bucătărie tradiţională. Ceea ce vă oferim noi este mai mult decât vacanţă: este o experienţă unică. Mai mult decât natură: magie. Nu numai odihnă: răsfăţ!

Complexul nostru se află în Munţii Ciucului, judeţul Harghita, la 40 km nord-est de Miercurea Ciuc, în satul Valea Rece, comuna Lunca de Jos, pe drumul judeţean 127A, coodronate GPS 46.60039 N/25.97685 E. Accesul auto este posibil pe toată perioada anului, drumul este asfaltat. Cea mai apropiată staţie CFR se află la o distanţă de 3,5 km în Lunca de Jos (gara se numeşte Lunca de Mijloc), pe magistrala CFR 501 Adjud - Comănești - Ghimeș - Siculeni. Detalii despre mersul trenurilor găsiţi aici.

Capacitatea de cazare este de 75 de persoane, în două pensiuni şi două căsuţe, iar restaurantul rustic cu 220 de locuri vă stă la dispoziţie cu un meniu tradiţional, bogat şi sănătos. Restaurantul este întregit de o terasă în aer liber pentru 60 de persoane, locul ideal pentru petrecerea unei seri liniştite după o zi plină de aventuri, unde puteţi asculta muzică populară tradiţională live. Sala de conferinţe, de 50 de persoane, vă oferă posibilitatea de a desfăşura activităţi variate, precum organizarea de cursuri, team building-uri, weekend-uri de lucru, sesiuni şi pregătiri profesionale.
Ultima actualizare : 27.05.2011
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2018 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Utilizand acest serviciu inseamna ca sunteti de acord cu Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site