Specialitati culinare la vile si pensiuni

Cazare \ Specialitati culinare la vile si pensiuni

Specialitati culinare la vile si pensiuni


Cabana Turistica Frasin 3
Daca va e fomica si vreti papa bun, cand faceti rezervarea, ne si spuneti daca luati masa la noi fiindca nu gatim in sistem restaurant ci numai pentru turistii cazati la noi. Bucataria se bazeaza exclusiv pe produse din zona (mai putin gaini, nu stiu de ce pe aici nu se gasesc gaini de curte) si es...

Capacitate/locuri: 27
Nr. camere: 10
de la 120 RON
Pensiunea Insula Nada Apelor 3
Din propria experienta, din ce am „furat” de prin bucataria lipovenilor si haholilor Deltei si de pe unde am mai umblat si am mai vazut am incercat sa adunam la un loc ce este mai specific si mai spectaculos (a se citi ”plin de savoare locala”) dintre bucatele Deltei si Dunarii. Multi spun ca am re...

Capacitate/locuri: 34
Nr. camere: 15
de la 55 RON
Vila Nagy Lak 2 2
Ciorba ardeleneasca de vitel. Tocatura de vitel cu ciuperci, orez, salata. Fructe. Supa de oase cu galuste. Sarmale. Budinca. Supa de varza secuiasca. Paprikas de pui, mamaliga, salata. Prajitura. Supa de salata verde. Tocanita de vitel, macaroane, salata. Compot. Supa de zarzavaturi. Varza secuias...

Capacitate/locuri: 9
Nr. camere: 4
de la 10 EUR
Pensiunea Perla 3
SPECIALITATEA CASEI Frigarui de sturion 200 /100 gr. – 25 lei// Somn pané 200/100 – 24 lei (contine: filé de somn si legume asortate )// Rondele din sturion la gratar 100 gr. – 12 lei// Filé din somn la gratar 100 gr. – 6 lei// Filé din crap la gratar 100 gr. – 6 lei// Filé din chefal la gr...

Capacitate/locuri: 24
Nr. camere: 14
de la 100 RON
Pensiunea Casa Bianca 3
Dintre "specialitatile casei" enumeram cateva: ciorba de vacuta sau afumatura, ciorba radauteana, supa de gaina cu taietei de casa sau galuste, sarmale cu smantana si mamaliguta, pastrav prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi, ciuperci murate, tochitura cu mamaliguta de cartofi , friptura de vit...

Capacitate/locuri: 11
Nr. camere: 5
de la 120 RON
Hotel Ramina 3
Oricare din mesele pe care le veti servi la noi sunt prilej de a descoperi rafinamentul culin