Cabana Badiu 2** Belis

Cabana Badiu Coordonate GPS:   46.668161, 23.0543827
Localitatea: Belis
Distanta fata de centrul orasului: 2.66 km

Cabana Badiu 2** din Belis

Capacitate totala: 10 locuri in 3 camere
Adresa : Belis, jud Cluj (la 100 m de lacul FANTANELE)
0745.572.513 1338

Descriere Cabana Badiu 2**

Cabana este situata pe marginea lacului FANTANELE . satul BELIS se gaseste la 2 KM de cabana.

Principala atractie a zonei este lacul ce poarta acelasi nume, situat astazi pe ruinele vechiului sat stramutat in anii 1970 pe deal.

In verile secetoase, cand nivelul apelor scade, se pot vedea ruinele caselor, in special ale bisericii.

Cabana este situata in statiunea Belis-Fantanele, intr-o zona linistita, plina de verdeata, la o distanta de 100 m fata de lac. Posibilitati foarte bune de pescuit, inchirieri de barci tot la 100 m de cabana .

La parter se afla bucataria, mobilata si utilata complet,ce sta la dispozitia turistilor, cu iesire la o terasa cu suprafata de 80m, sufrageria si baia.


Are 3camere spatioase se afla la etaj si dispun de bai proprii, balcon, incalzire centrala si apa calda permanent. Tv se gaseste in sufragerie si in unul din dormitoare.capacitatea maxima este de 10 persoane,folosiind si canapeaua din sufragerie.

Camerele ofera o priveliste incantatoare spre lacul Fantanele.

Plecand de la Cabana se pot vizita: Biserica fortificata de la Valeni, Bradul lui Horea din padurea Scoruset, Cascada de la Rachitele, Cetatile Radesei, Cheile Galbenei si Izbucul Galbenei, Cheile Somesului Cald, Lacul Belis-Fantanele, Statiunea Belis-Fantanele, Parcul National Muntii Apuseni, Pestera Alunu, Pestera Ghetarul Scarisoara, Pestera Humpleului, Pestera Piatra Ponorului, Pestera Ursilor, Pestera Zmeilor, Poiana Florilor, Rezervatia naturala Cetatile Ponorului, Valea Iadului si Stana de Vale, Zonele din jurul lacului Fantanele.

In orice sezon sunteti bineveniti la Cabana Badiu!
Ultima actualizare : 05.08.2014
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2018 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site