Vila Silva 3*** Hateg

Vila Silva 3*** din Hateg

Capacitate totala: 16 locuri in 8 camere
Adresa : Hateg, Str. Carpati nr. 3, jud. Hunedoara
0760.938.844 7960

Preturi Vila Silva 3***

22 Dec 2018 - 28 Feb 2019  
Tip camera
Pret / camera Pret / single
Pret / weekend
 
Camera dubla
80 RON 80 RON 80 RON
Nota:
Tarifele sunt pe tip de camera / noapte. La tarifele de cazare se pot adauga tarife de masa: mic dejun (18 RON / zi), demipensiune (36 RON / zi), . Pat suplimentar si mic dejun inclus: 45 RON Rezervarea/anularea rezervarii: Rezervararile pot fi facute online sau telefonic. Se percepe obligatoriu avans (valoarea unei nopti de cazare) pentru rezervari de grup, cat si pentru perioade de cazare mai mari de 2 nopti. Orice anulare de rezervare a camerei se va face numai in scris (email ) sau telefonic, cu cel putin 48 ore inainte inceperii sejurului. In caz de neprezentare, pensiunea isi rezerva dreptul de a retine suma aferenta primei nopti de cazare si de a elibera camera pentru restul perioadei rezervate. Pentru rezervarile fara avans va rugam sa va confirmati sosirea telefonic la 0760 938 844 pana la ora 12:00 a zilei de incepere a cazarii, in caz contrar ne rezervam dreptul de a anula rezervarea. Sosirea si plecarea: Primirea camerei (check in) se poate face incepand cu ora 15:00. Eliberarea camerei (check out) se face inaine de ora 12:00. Neeliberarea camerei la aceasta ora, fara acordul nostru, presupune incasarea contravalorii inca unei nopti de cazare. Modalitati de plata: Plata serviciilor de cazare se face in momentul check in-ului, in numerar. Diverse: Fumatul in camere este strict interzis. Nu este permisa cazarea in pensiune a persoanelor insotite de animale si pasari. Ne rezervam dreptul de a intrerupe imediat cazarea in cazul unui comportament necivilizat. Contravaloarea eventualelelor distrugeri sau degradari ale bunurilor materiale apartinand pensiunii va fi suportata de catre cei vinovati de producerea acestora.

Descriere Vila Silva 3***

La doar 10 minute de mers pe jos pana in centrul Hategului, Vila Silva se bucura de o localizare ideala intr-un cartier linistit. Ridicata pe doua nivele, una dintre cele mai noi pensiuni din Hateg si printre singurele cu piscina, restaurant si terasa proprii.
Vino la noi pentru ca mai apoi sa o apuci incotro vrei: spre Prislop, spre Retezat, spre biserica de la Densus sau poate inspre ruinele romane de la Sarmisegetuza.

Bucurati-va de vacanta in minunata Tara a Hategului si lasati munca pe seama noastra!

Va asteptam!
Ultima actualizare : 07.08.2017
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2019 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site