Pensiunea VICTORIA 3*** Maieru

Pensiunea VICTORIA 3*** din Maieru

Capacitate totala: 10 locuri in 5 camere
Adresa : Sat Anies, Comuna Maieru, strada Principala, 26, Bistrita-Nasaud
0765.322.140 8109

Descriere Pensiunea VICTORIA 3***

Amplasata la aproximativ 12 km de orasul Singeorz-Bai , pensiunea ofera servicii de 3*, celor care iubesc muntii, aerul curat, linistea si peisajele de poveste. Accesul se realizeaza din drumul national DN17D si pe drumul comunal 2H, drum care urmeaza Valea Aniesului inspre amonte.

Arhitectura cu specific montan, care imbina elemente din lemn masiv si piatra, contribuie la realizarea unui spatiu calduros si primitor.
Pensiunea agroturistica are regim de inaltime PARTER+ETAJ, in care se regasesc repartizate la nivelul parterului camera de zi, bucataria si locul pentru servirea mesei, iar la etaj, pensiunea dispune de un numar de 5 camere cu baie proprie pentru fiecare.

Cazare. Pensiunea ofera cazare pentru un numar de 10 persoane, in camere cu- (pat matrimonial).

Dotari
- Grup sanitar propriu, cu dus;
- TV, cablu
- Barbeque in foisor sau mese cu produse traditionale;
- Loc de joaca pentru copii
- Zone de terase pentru petrecerea timpului.

O armonie perfectă intre natură şi om, frumuseţea trecutului adusă in prezent, respectul pentru artă, acestea sunt doar cateva dintre sintagmele pe care noi ni le propunem sa le promovam. Frumuseţea naturală a zonei are un efect extraordinar, oferind omului posibilitatea de regăsire a simţurilor umane. Aici farmecul specific zonei şi ospitalitatea gazdelor incantă intotdeauna sufletul călătorului de pretutindeni.
Ultima actualizare : 24.10.2017
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2019 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site