Vila Negras 4**** Valea Doftanei

Vila Negras Coordonate GPS:   45.343252, 25.7418
Localitatea: Valea Doftanei
Distanta fata de gara: 13.72 km
Distanta fata de centrul orasului: 5.16 km

Vila Negras 4**** din Valea Doftanei

Capacitate totala: 9 locuri in 3 camere
Adresa : Valea Doftanei, Sat Traisteni, (La muchia cu copaci)
0730.588.503 6912

Descriere Vila Negras 4****

Vila este situată pe Valea Negraşului, într-un cadru natural deosebit.

În imediata apropiere se află râul Negraş care, alături de cascada şi pădurile din faţa casei, completează pitorescul peisajului.

Adresându-se şi familiilor cu copii, vila are 9 locuri, amplasate în 3 dormitoare după cum se poate vedea şi din descrierea acestora.

Vila este construită din caramidă şi lemn, având un regim de subsol parter etaj. Subsolul cuprinde atât spaţiile de depozitare cât şi centralele termice (lemn şi gaz). La parter se afla un living spaţios, o bucatărie deschisă complet şi utilată, o baie, un dormitor şi două terase. La etaj se află două dormitoare şi o baie.

Camerele

Livingul, cu o suprafaţă de 30 mp are toate dotările necesare, cum ar fi:

loc de servit masa,
TV LCD şi sistem home cinema,
antenă de satelit.
Din living se poate ieşi pe o terasă suspendată unde te poţi relaxa pe canapele de exterior şi în hamac, admirând cascada şi Valea Negraşului. Bucătăria este deschisă spre living şi are toate dotările necesare ( aragaz, cuptor cu microunde, maşina de spălat vase, frigider, veselă, etc.) Dormitorul de la parter are un pat matrimonial şi două paturi supraetajate pentru copii care pot fi însă folosite şi de adulţi. Baia de la parter este cu duş.

Pe a doua terasă de la parter, care beneficiază de acelaşi peisaj mirific, se poate servi masa în aer liber, mobilierul fiind de exterior, iar langa terasa a fost construita o sauna pentru 4 persoane.

Dormitorul principal de la etaj cu o suprafata de 24 mp are un pat matrimonial şi un pat de copil. Datorită faptului că este orientat catre padure, râu şi cascadă, dormitorul are un şezlong de citit şi două fotolii unde puteţi petrece momente liniştite, admirând peisajul. Dormitorul secundar de la etaj are un pat matrimonial. Baia de la etaj este cu duş.

Regiunea

Aflată la 130 km de Bucureşti, comuna Valea Doftanei este amplasată într-un cadru natural pitoresc, lipsit de surse de poluare şi degradare a mediului. Accesul în comuna se face uşor deoarece atât in week–end cât şi de sărbători, traficul pe DN 1 – Valea Prahovei este fluid până la intrarea în localitatea Câmpina care este punctul de acces către Valea Doftanei. Comuna se află situată în partea nordică a judeţului Prahova, între văile Pravova şi Teleajan. Relieful muntos al acestei localităţi este mai accentuat către nord, unde este limitrofă cu judeţul Brasov.
Ultima actualizare : 01.06.2014
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2019 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site