Pensiunea Hotel Complex Lostrita 3*** Baiut

Pensiunea Hotel Complex Lostrita Coordonate GPS:   47.4644, 23.36739
Localitatea: Baiut

Pensiunea Hotel Complex Lostrita 3*** din Baiut

Capacitate totala: 52 locuri in 26 camere
Adresa : Baiut, Blidari, Str. Principala, nr. 13 B
0743.690.771 2312

Descriere Pensiunea Hotel Complex Lostrita 3***

La poalele muntelui Ignis, se afla Complexul Lostrita, gazda unei pastravarii proprii. Situata intr-o zona mirifica, la 18 km de Baia Mare.

Pastravaria Lostrita este una noua si moderna cu casa de incubatie proprie. Pastravii au un gust si o savoare deosebita, datorita furajarii ecologice si a apei naturale de munte in care sunt crescuti.

Se remarca prin eleganta motelului ale carui camere matrimoniale, camere cu 2 sau 3 paturi, dotate cu camere de baie proprii, ofera 52 locuri de cazare.

Deosebit prin intimitatea restaurantului si prin gustul fin al preparatelor, dar mai ales al pastravilor. Deosebit prin calitatea serviciilor oferite.

Preparat dupa retete proprii, pastravul este specialitatea casei si este servit alaturi de alte preperate specifice zonei in restaurantul complexului dispus in 2 sali de mese si un salon amenajat in stil vanatoresc, oferind impreuna 85 de locuri de cazare.

Vara, terasa amenajata deasupra unuia dintre bazine, permite servirea mesei in aer liber si vizionarea in acelasi timp a spectacolului oferit de pastravi. Aceasta terasa dispune de 80 de locuri impreuna cu 2 foisoare si 2 mese amenajate in jurul unei fantani.

Complexul dispune de o pastravarie proprie, proiectata pentru 15 tone de pastrav anual. Pastravaria este alimentata cu apa din raul Firiza si are o casa de incubatie proprie unde se pot produce circa 500. 000 bucati de pastrav.

Pentru micii producatori de pastravi, din zonele limitrofe se asigura materialul necesar constand din icre incubate sau puiet de 6 luni si 1 an.

Pastravul are calitati gustative deosebite datorita apei reci din aceasta zona. Administratorul complexului are o vechime in domeniul pastravului, de peste 25 de ani, contribuind la popularea mai multor pastravarii din Romania. La aceasta ora se experimenteaza selectionarea pastravului Jumper american, adaptat la conditiile de mediu din zona, acesta atingand parametri de crestere a pastravului danez.

Pentru mai multa intimitate, complexul ofera spre cazare o vila cu: bucatarie, living, semineu, 3 dormitoare, 2 bai, jacuzzi, Tv si o terasa cu vedere spre bazinele cu pastravi.

Va asteptam cu drag pentru un sejur de neuitat.
Ultima actualizare : 21.11.2009
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2018 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Utilizând acest serviciu înseamnă că sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de utilizare. Legislaţie turism | Contact