Pensiunea Poiana Soarelui 3*** Ciunget

Pensiunea Poiana Soarelui Ciunget

Pensiunea Poiana Soarelui 3*** din Ciunget

Capacitate totala: 15 locuri in 8 camere
Adresa : Sat Ciungetu, nr.1, com. Malaia, jud. Valcea
0740.056.378 / 0745.816.433 6247

Descriere Pensiunea Poiana Soarelui 3***

Pensiunea Poiana Soarelui (sat Ciungetu) - la 9km. De Voineasa
Pozitia geografica a Pensiunii ne duce cu gandul la natura in adevaratul sens al cuvantului: poalele muntilor Latoritei pe drumul ce leaga intersectia Gura Latoritei de Satul Ciunget (jud. Valcea), 1 Km pe partea dreapta.

In curtea Pensiunii se afla un foisor si bineinteles, un loc de gratar dotat cu tot ce trebuie. Pentru o petrecere a timpului liber cat mai placuta, exista o masa de tenis, remy, sah, table, dar si varianta drumetiilor pe cararile muntilor ce stau de jur imprejur dandu-va ocazia si placerea de a vizita obiective turistice cum ar fi: lacul Petrimanul, lacul Galbenul, Hidrocentrala de pe raul Lotru, Statiunea Voineasa.

Pensiunea Poiana Soarelui este formata din 7 camere duble 1 single, dintre care 4 camere cu baie proprie, 3 camere double 1 single cu baie comuna, o bucatarie dotata cu frigider, aragaz, vase, sala de mese, incalzire centrala, foisor, gratar, masa de ping-pong.

Pensiunea Poiana Soarelui va poate oferi linistea de care aveti nevoie atat in week-end cat si in concediu sau pur si simplu din dorinta de a petrece timpul liber in mijlocul naturii. Raul Latorita, vecinul Pensiunii Poiana Soarelui si ciripitul pasarelelor vor fi prin sunetul lor o melodie minunata pentru dumneavoastra.
Ultima actualizare : 18.10.2015
Infopensiuni Parteneri
© 2004 - 2017 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
Utilizând acest serviciu înseamnă că sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de utilizare. Legislaţie turism | Contact