Pensiunea Mountain Retreat Fundata Fundata

Pensiunea Mountain Retreat Fundata din Fundata

Capacitate totala: 10 locuri in 5 camere
Adresa : Fundata, Str.Principala nr.81c
0721.204.201 7826

Preturi Pensiunea Mountain Retreat Fundata

26 Oct 2016 - 1 Iun 2017  
Tip camera
Pret / camera Pret / single
Pret / weekend
 
Apartament
Mic dejun inclus
600 RON 700 RON
Toata unitatea
Mic dejun inclus
1000 RON 1200 RON
Tarifele sunt pe tip de camera / noapte.

Descriere Pensiunea Mountain Retreat Fundata

Mountain Retreat Fundata imbina luxul cu natura, oferind astfel mijlocul perfect pentru inlaturarea stresului si recuperarea fortelor. Peisajul inconjurator este de o frumuseta inestimabila iar aerul tare de munte creaza apetitul necesar savurarii delicoaselor preparate traditionale . Serviciile noastre se muleaza pe preferintele clientului, scopul nostru fiind oferirea unui pachet turistic complet si profesionist.
Unitatea de cazare cuprinde: doua apartamente cu cate 2 dormitoare, respectiv 3 dormitoare, living si baie, Salon pentru servirea mesei, living parter, bucatarie, baie de serviciu, grill exterior.
Activitatiile propuse de Mountain Retreat sunt multiple, si incoporeaza atat activitati de interior cat si de exterior, daca sunteti un spirit aventuros va propunem un ghid experimentat : Ulise Galu, care va va incerca puterile in numeroase activitati sportive. Pentru cei pasionati de istorie si cultura va oferim excursii ghidate in localitatile cu iz medieval: Brasov, Bran, Rasnov, Viscri.
Ultima actualizare : 26.10.2016
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2017 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Utilizând acest serviciu înseamnă că sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de utilizare. Legislaţie turism | Contact