Apasati pe imagini pentru vizualizare
Primul teatru independent din Cluj, functioneaza din 2009 in cadrul centrului cultural Fabrica de Pensule. Am dorit sa transformam un spatiu dintr-o fabrica intr-o sala de spectacole, situata intr-una din periferiile Clujului, pentru a integra arta spectacolului in mediul social urban, contribuind direct la transformarea orasului.
Teatrul Sala Mica are o capacitate de 100 de locuri si este dedicat promovarii tinerilor regizori, actori si scenografi. Gazduieste si alte tipuri de evenimente, precum workshop-uri de teatru, ateliere de creatie pentru copii, concerte, proiectii de filme. Sala Mica funcţioneaza ca o institutie culturala independenta, sustinuta prin intermediul proiectelor culturale, partenerilor si sponsorilor.
Adresa: Cluj-Napoca, Strada Henri Barbusse, Nr. 59-61 (în cadrul centrului cultural independent Fabrica de Pensule, etaj II)
Telefon: 0746-342.598, 0753-421.109
E-mail: sala.mica.cj@gmail.com
Teatrul independent Sala Mica Cluj Napoca este unul dintre cele mai importante obiective turistice din
Transilvania, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in
apropiere.
Ti-ar placea sa vizitezi
Teatrul independent Sala Mica Cluj Napoca
? Daca da, alege una dintre vilele sau pensiunile care au oferte de
cazare Cluj Napoca
Coordonate GPS: 46.784303,23.608578
Bazinul este situat in Cluj Napoca, in cadrul complexului de natatie Politehnica. Acesta a fost modernizat si este folosit pentru agrement si pentru cursuri de inot pentru incepatori.
Adresa:
Cluj Na
Cladirea, construita in stil clasicist in 1846, este situata in partea de nord a pietei Muzeului. Ea a fost detinuta de politicianul grof Mikes Janos.
In anul 1912 intreprinzatorul Tischler Mor a cum
Cheile Baciului au fost sapate pe Valea Popesti din judetul Cluj si se intind pe o suprafata de 500 m.
Cheile sunt formate din roci fosiliere, avand partea nordica stancoasa si abrupta, zona fiind d
Cladirea a fost timp de 50 de ani resedinta politicanului si poetului Emil Isac (1881-1954). Aici l-au vizitat personalitati remarcante ale vremii precum: Ion Luca Caragiale, Bogdan Petriceicu-Hasdeu,
Catedrala Schimbarea la Fata, cunoscuta si ca Biserica Minoritilor (de la Ordinul Franciscan al Minoritilor), a fost donata Bisericii Romane Unite cu Roma (Bisericii Greco-Catolice) in anul 1924 de ca
Materialele postate pe acest site apartin autorilor si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor.
Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei cu link activ catre
acest site.