Complexul Turistic Alex 3*** Costinesti

Complexul Turistic Alex Coordonate GPS:   43.949096, 28.628157
Localitatea: Costinesti
Distanta fata de gara: 1.28 km
Distanta fata de centrul orasului: 0.44 km

Complexul Turistic Alex 3*** din Costinesti

Capacitate totala: 200 locuri in 100 camere
Adresa : Str. Catedrala Tineretului, Costinesti
0744.359.164 5252

Descriere Complexul Turistic Alex 3***

Complexul turistic "ALEX" este situat in localitatea Costinesti, la o distanta de 200 m de halta Costinesti-Tabara si la 15 minute de mers pe jos de plaja, intr-un cartier nou de vile, pe aceeasi strada fiind si Primaria si Catedrala Ortodoxa. Plaja cu nisip fin, este orientata spre est, fiind expusa la soare in tot cursul zilei, specific de care beneficieaza putine plaje din Europa.

Fatada Complex Costinesti
Spatiul de cazare al complexului turistic Alex cu o capacitate de 200 de locuri, este asigurat de doua cladiri tip hotel pentru tineret. Corpul nr.1 este compus din 5 nivele : demisol, parter, etaj I, etaj II si mansarda. Demisolul gazduieste un restaurant modern cu o capacitate de 100 de locuri, cu bar dotat corespunzator, cu TV cablu, aparatura audio si video, telefon, fax, aer conditionat. Se serveste atat mancare in regim de pensiune, in doua serii, cat si o gama diversificata de meniuri si bauturi la comanda, meniurile avand specific ardelenesc. Camerele de la parter, etajul I si etajul II sunt dotate cu baie proprie avand apa calda si rece in permanenta. Camerele de la mansarda au baile pe palier, dar au aceleasi dotari cu cele din camere. Corpul nr.2, unde este si receptia, are camere a cate 3, 4 si 5 locuri si un apartament cu 11 locuri, toate dotate cu baie proprie.

Complexul turistic Alex pune la dispozitia turistilor, servicii de cazare si 3 mese pe zi, in serii de 7 zile si 7 nopti ; se incepe cu pranzul si se termina cu micul dejun. Puteti sa va racoriti cu o bautura de la barul terasei acoperite de 150 de locuri, cu biliard, ring de dans, si cu program de discoteca pana la ora 24 cu intrarea libera.

Receptie

De asemenea in curtea interioara exista 50 de locuri de parcare (fara plata), cu paza permanenta. La un grup de 15 elevi se acorda 2 locuri gratuite. In speranta ca ne veti alege pe noi pentru petrecerea vacantei dumneavoastra, va garantam ca veti veni la noi ca turisti si veti pleca prieteni.
Ultima actualizare : 31.01.2012
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2022 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site