Complexul Turistic Alex 3*** Jibou

Complexul Turistic Alex Coordonate GPS:   47.259718, 23.258128
Localitatea: Jibou
Distanta fata de gara: 0.97 km
Distanta fata de centrul orasului: 0.08 km

Complexul Turistic Alex 3*** din Jibou

Capacitate totala: 54 locuri in 27 camere
Adresa : Jibou, langa BCR
0744.359.164 5250

Descriere Complexul Turistic Alex 3***

Complexul turistic "ALEX" este amplasat in orasul Jibou (langa BCR), judetul Salaj. Beneficiind de un cadru natural pitoresc, fiind legat atat prin calea ferata, cat si prin drumuri rutiere de marile orase din apropiere, orasul Jibou dispune de toate atuurile unei zone cu valente turistice.

Principalul punct de atractie pentru foarte multi vizitatori din tara si de peste hotare il constituie Gradina Botanica, unde privirea ochiului este incintata de o gama variata de specii de plante - peste 5.000 de specii de plante provenite din variate zone geografice ale lumii.

Alaturi de modernul complex botanic se incadreaza in peisaj castelul baroc al familiei Wesselenyi. Constructia actualului castel in stil baroc, unul din cele mai frumoase din Transilvania, a inceput in anul 1778 si a durat mai bine de 30 ani. Cel mai de seama reprezentant al acestei familii a fost contele Wesselenyi Miklos Jr., care a trait intre 1796-1850.

Un alt punct de atractie il constituie Baile cu caracter sezonier, care dispun de ape minerale si namoluri sapropelice, folosite la tratarea diferitelor boli si afectiuni. Prezenta Somesului, a pasunilor, pajistilor si a padurilor de foioase atrage in diferite perioade ale anului amatorii de pescuit si de vanat.

Club complex
Jiboul inceputului de mileniu va asteapta sa ii fiti oaspeti, macar pentru cateva clipe, in noul si modernul COMPLEX TURISTIC "ALEX", care este compus din 27 CAMERE modern mobilate - fiecare camera este dotata cu televizor (cablu), telefon, baie cu dus, incalizire centrala, mini-bar. Un personal amabil, bine pregatit se afla oricand la dispozitia clientilor.
Ultima actualizare : 31.01.2012
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2020 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site