Jupiter, Informatii despre Jupiter

Jupiter


Localitate din judetul Constanta (zona turistica Litoral)Jupiter este una dintre cele mai frumoase statiuni ale litoralului romanesc, aceasta fiind amplasata in extremitatea sud – estica a Romaniei, intre Neptun (la nord) şi Cap Aurora (la sud), la circa 5 km de Mangalia.

Statiunea se afla in apropierea lacului Tismana si a padurii Comorova.
Cei care aleg sa isi petreaca concediul in Jupiter, vor gasi aici o statiune cocheta cu hoteluri moderne dar si cu restaurante, baruri si cluburi de noapte, camping, cinematograf, terenuri de tenis si minigolf, bazine de inot etc.

Ofertele turistice pentru Jupiter cuprind cazarea la hoteluri, campinguri si vile situate in Satul de Vacanta Zodiac.
Hotelurile sunt o varianta buna de cazare intrucat au fost recent renovate. O alta varianta de cazare o constituie vilele, si ele recent construite sau renovate. Acestea au tarife mai mici, conditii bune de cazare si sunt ampasate intr-o zona linistita si cu verdeata, potrivita pentru relaxare. Camping-ul ofera o alternativa de cazare la tarifele cele mai scazute.Cai de acces Jupiter


Cum ajungi in Jupiter

Rutier: pe DN39 (E87) in apropiere de Mangalia se face la stanga pe drumul de acces care duce direct catre statiune.

Feroviar: linia Constanta – Mangalia. Jupiter nu are gara proprie , iar cea mai apropiata este gara Mangalia. De aici accesul este destul de usor cu microbuzele ce pleaca din gara si traverseaza statiunile. Se poate cobori si in gara Neptun, dar accesul este mai dificil.
Plaje Jupiter


Plaja din Jupiter

Plaja statiunii Jupiter se afla in continuarea plajei din Neptun, are un nisip fin si este destul de lata.Are aproximativ 1 km lungime si un aspect dantelat, fiind fragmentata de multiple golfulete si diguri transversale.Intrarea in mare se face in unele locuri lin, in altele abrupt.
Plaja intinsa cu nisip fin permite helioterapia si talasoterapia.
Factori de cura si indicatii terapeutice Jupiter


Afectiuni tratate

Jupiter este o statiune recomandata atat pentru petrecerea unui sejur relaxant, cat si pentru urmarea unor tratamente curative (hipotiroidism, limfatism, anemii secundare, stari de debilitate, decalcefieri, unele dermatoze, reumatism etc).
Factorii naturali de cura sunt: apa Marii Negre clorurata, sulfatata, sodica; climatul marin, bogat in aerosoli salini si radiatia solara.
© 2004 - 2024 SC InfoTurism Media SRL. Toate drepturile rezervate.
Infopensiuni.ro va ofera pensiuni si vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervari online.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site