Pensiunea Delta Paradis 3*** Murighiol

Pensiunea Delta Paradis 3*** din Murighiol

Capacitate totala: 58 locuri in 22 camere
Adresa : com. Murighiol, sat. Plopu
Web: 
0741.280.339 / 0723.241.399 2458

Descriere Pensiunea Delta Paradis 3***

Pensiunea Delta Paradis este destinația perfectă pentru a vă petrece sejururi și vacanțe in Delta Dunării, departe de zgomotul și asfaltul orașelor, dată fiind localizarea acesteia pe o insulă in cursul apelor Canalului Dunavăț, la 10 minute de Lacul Razim, cel mai mare lac din Romania. Cuvintele care descriu Pensiunea sunt: natură, apă, stuf, liniște și pescuit.

Unitati de cazare:

Minihotel***
-12 camere duble
-1 apartament cu o camera dubla matrimoniala, living, baie proprie.

Hotel***
- 12 camere duble/triple
- 1 apartament

Toate camerele Pensiunii dispun de:
 grup sanitar propriu cu apă caldă curentă și prosoape (băile sunt dotate cu duș sau cadă, moderne, cu gresie, faianță, produse cosmetice de igienă personală)
 aer condiționat
 plase contra țanțarilor
 mini-frigider
 televizor
 internet wireless
 parchet și gresie

Pensiunea dispune, de asemenea, de:
- terasă exterioară cu o capacitate de 40 de persoane
- grădini
- foișoare și alte locuri de relaxare
- pontoane și diguri unde se poate pescui
- locuri pentru grătar

Tarifele includ, printre altele, următoarele facilități:
 acces la internet wireless
 piscină exterioară
 șezlong-uri și prosoape la piscină (in limita locurilor disponibile)
 parcare
 acostarea ambarcațiunilor proprii la pontonul debarcader
 loc de joacă pentru copii, inclusiv tenis de masă, mini-golf, darts, mini-basketball
 pescuit la staționar pe malurile, pontoanele și digurile Canalului Dunavăț din jurul Pensiunii
 bibliotecă
 jocuri diverse (table, rummy, cărți de joc, badminton etc.)
 undițe pentru pescuit

Servicii (contra cost)
 transport cu barca (transfer) dus-intors cu barca de la debarcader/parcare la Pensiune
 pescuit sportiv in Incinta Dunavăț 1 cu barcă și barcagiu
 inchiriat bărci pentru pescuit sportiv
 plimbări și excursii in Delta Dunării pentru obiective turistice precum: Sulina, Sf. Gheorghe, Pădurea Caraorman, Pădurea Letea, Gura Portiței, Plaja Perișoru

In cadrul restaurantului Pensiunii, turiștii pot servi preparate din pește și alte mancăruri tradiționale. Recomandăm, in primul rand, ciorba de pește, dar și alte specialități ale bucătăriei romanești și internaționale. Restaurantul Pensiunii are o capacitate de 60 de persoane, iar, majoritatea meniurilor sunt fixe.

Magazinul Pensiunii vă oferă o gamă variată de produse pe care le puteți achiziționa: suveniruri, băuturi răcoritoare, băuturi alcoolice, cafea, inghețată, jucării, produse de plajă sau anti-țanțari, produse de ingrijire personală etc.

INCINTA DE PESCUIT AMENAJAREA PISCICOLĂ DUNAVĂŢ 1 are o suprafață de 1.505 ha şi bălți destinate in principal pescuitului sportiv de răpitor - știucă, dar şi de crap, somn, biban, caras sau roșioară. Pescuitul in Incintă se realizează exclusiv in regim ?catch and release?. Incinta cuprinde bazinele: Cormoran, Albatros, Pelican, Lebăda, Lișița, Ţigănuş şi Gemenii. Pentru a pescui in Incintă, Pensiunea oferă servicii de inchiriere bărci (la rame sau cu motor) cu barcagii experimentați. Ofertele pentru pescari sunt de tip pensiune şi pensiune completă, incluzand cazare, taxă inchiriat barcă pentru pescuit, taxă pescuit sportiv in Incinta Dunavăț 1 şi mese.Totodată, se poate pescui de pe malurile, pontoanele sau digurile Canalului Dunavăț din jurul Pensiunii.

Pensiunea Delta Paradis este situată pe Canalul Dunavăț, la o distanță de aproximativ 10 minute pană in gura Lacului Razim. Pensiunea poate fi accesată numai pe apă, prin urmare vă veți afla pe o insulă inconjurată de ape: de minunata Delta Dunării. Transferul cu barca de la parcare la Pensiune poate reprezenta una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le veți avea din Delta Dunării.

Debarcaderul şi parcarea Pensiunii se află in localitatea PLOPU, respectiv din strada Fecioarei (sau strada Bisericii conform GPS), pe un drum de pămant de aproximativ 2 km, circulabil in condiții normale fără probleme pentru autoturisme, se ajunge la Cherhana, unde sunt amplasate debarcaderul și parcarea pensiunii.

Dacă veniți din Murighiol, Biserica din Plopu este situată pe partea dreaptă a carosabilului, iar strada Fecioarei este prima stradă la stanga, după Biserică.
Dacă veniți din Sarinasuf, Biserica din Plopu este situată pe partea stangă a carosabilului, iar strada Fecioarei este prima stradă la dreapta, inainte de Biserică.

Accesul auto pană in localitatea Plopul se poate face din Tulcea prin DJ222C, localitățile:
- Malcoci, Nufăru, Băltenii de Sus, Beștepe, Mahmudia, Murighiol, Plopul; sau
- Agighiol, Valea Nucarilor, Iazurile, Colina, Sarinasuf, Plopul.
Șoseaua pe ambele variante de drum este asfaltată, circulandu-se in condiții foarte bune, durata traseului auto fiind de circa 40 minute.

Durata transferului cu barca de la debarcaderul din loc. Plopul pană la Pensiune este de circa 15-20 minute, in funcție de perioada anului și de volumul apelor Deltei.

Va asteptam cu drag pentru un sejur de neuitat!
Ultima actualizare : 12.01.2021
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2022 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site