Navodari, Informatii despre Navodari

Navodari

Navodari


Localitate din judetul Constanta (zona turistica Litoral)Orasul Navodari este situat in sud-estul Romaniei, in apropierea orasului Constanta, cel mai mare port maritim al tarii si al patrulea ca marime din Europa.

In imediata vecinatate a orasului se afla Midia, un alt port la Marea Neagra.

De asemenea, Navodari este destinatia finala a Canalului Poarta Alba - Midia Navodari, care reprezinta o parte a Canalului Dunare - Marea Neagra, cu o lungime de 64.2 km.

Canalul leaga Cernavoda de Agigea - Constanta si permite accesul navelor fluviale si maritime cu un deplasament de pana la 5.000 tdw.

Regiunea dispune de o retea de drumuri bine dezvoltata care asigura o legatura optima cu celelalte judete si regiuni ale tarii si cu statele invecinate. La Navodari se poate ajunge din vest pe relatia E60-DN3-Constanta sau din sud pe relatia E87-DJ226-Constanta.


Cazare Navodari


Cele mai bune oferte de cazare

Statiunea Navodari este cunoscuta in Romania datorita taberelor de copii, organizate de aproape 20 de ani. Pentru ca in zona nu exista hoteluri, cei mici se pot caza in vilele Delfin, Albatros, Lebada, locuri special amenajate pentru taberele anuale.

Daca la vilele de 2 sau 3 stele, cazarea porneste de 60 de lei, cei care vor sa vina cu cortul, scot din buzunar 8 lei pe noapte.Activitati turistice Navodari


Excursii, drumetii, tabere

Micutii care aleg sa isi petreaca vacanta in tabara de la Navodari au parte de numeroase activitati: excursii in Delta Dunarii, turul manastirilor din nordul si sudul Dobrogei, vizite la Acvariul, Delfinariul, Planetariul, Edificiul roman cu mozaic, Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul Marii, Farul Genovez, Muzeul Marinei Romane sau Muzeul de Etnografie si Folclor din Constanta.
© 2004 - 2019 SC InfoTurism Media SRL. Toate drepturile rezervate.
Infopensiuni.ro va ofera pensiuni si vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervari online.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site