Timisul de Jos, Informatii despre Timisul de Jos

Timisul de Jos

Timisul de Jos


Localitate din judetul Brasov (zona turistica Brasov si imprejurimi)Timisu de Jos este un mic sat situat in apropiere de Predeal.

Timisu de Jos se remarca in peisajul montan prin panoramele paradisiace, cu paduri de brazi de un verde salbatic, dealuri ce te indeamna sa le explorezi si un aer extrem de curat, ce te face sa iti doresti sa il imbuteliezi pentru a-l lua acasa.

Activitati turistice Timisul de Jos


Drumetii, trasee montane, sporturi de iarna

Chiar daca zona este lipsita de atractii turistice, restaurantele pretentioase si cluburile nereusind sa isi faca loc in acest colt mirific, Timisu de Jos este una dintre cele mai apreciate zone pentru pasionatii de incursiuni montane sau sporturi extreme.

Turistii care aleg sa isi petreaca vacanta in Timisu de Jos au ocazia de a pleca intr-o excurie inedita, ce are ca destinatie finala vestitul Canion 7 Scari. Cunoscut pentru autenticitatea peisajelor, traseul montan este de dificultate medie, urcarea facandu-se printr-un defileu stancos, pe scari de fier recent amenajate de catre Administratia Locala.

Odata ajunsi la Cabana Piatra Mare, situata la 1628 metri, turistii raman inmarmuriti de peisajele ce li se afiseaza in fata ochilor, casacada ce tasneste din munti contribuind la panorama de vis.
Turistii amatori de senzatii tari au un loc special amenajat la Timisu de Jos.

Punctul final al traseului ce are ca punct de plecare Timisu de Jos este varful masivului Bunloc, loc de pelerinaj pentru profesionistii in parapanta si deltaplan. Tot aici exista instalatie pe cablu – telescaun – si partie de schi de dificultate medie.
Cai de acces Timisul de Jos


Cum ajungi la Timisu de Jos

Cu toate ca se afla la doar 10 km de Predeal, intrarea in Timisu de Jos poate fi ratata, daca nu sunteti atenti la indicatoarele aflate la marginea drumului.

Pentru turistii care aleg ca varianta de transport trenul, ei vor fi nevoiti sa apeleze la trenurile personal, intrucat rapidul sau acceleratul ocolesc Timisu de Jos.
© 2004 - 2019 SC InfoTurism Media SRL. Toate drepturile rezervate.
Infopensiuni.ro va ofera pensiuni si vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervari online.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site