Hostel Dracula 3*** Transfagarasan

Hostel Dracula Coordonate GPS:   45.3349684346, 24.6360986939
Localitatea: Transfagarasan
Distanta fata de centrul orasului: 12.21 km

Hostel Dracula 3*** din Transfagarasan

Capacitate totala: 180 locuri in 40 camere
Adresa : Transfagarasan, CAPATANENI, JUD. ARGES
0745.473.381 8039

Descriere Hostel Dracula 3***

Vã oferim servicii de cazare, restaurant , SPA, piscinã interioarã incãlzitã, jacuzzi, saunã, salinã, salã de fitness, salã de jocuri și agrement exterior pe Transfãgãrãºan in județul Argeș. Complexul turistic este situat in localitatea Cãpãțaneni, o zonã liniștitã de munte, la 1 km de Cetatea Poenari construitã de Vlad Țepeș. Cazare langa cetatea Poienari

Complexul turistic Dracula este compus din 2 clãdiri amplasate la 50m distanțã pe ambele pãrți ale DN 7C ? Transfãgãrãșan in comuna Arefu ? sat Cãpãtaneni județul Argeș.

Clãdire principalã-Pensiunea Dracula 3* este amplasatã pe malul raului Argeș și pe partea stangã a Transfãgãrãșanului din direcția Curtea de Argeș - Lacul Vidraru. Pensiunea are la parter un restaurant in stil tradițional, la etajul 1 are 10 camere duble cu balcon. La mansardã sunt amenajate 4 apartamente fiecare avand cate doua dormitoare decomandate si o baie. Toate camerele sunt spațioase, au internet Wi-fi, Televizor cu ecran plat mare , minibar, lambriuri din lemn si baie privatã.
In aceastã curte existã o terasã spațioasã și un loc amenajat pentru grãtar. Tot in acest corp puteți beneficia de un centru SPA ( piscinã interioarã incãlzitã, jacuzzi, saunã, salinã, salã de fitness, salã de jocuri cu air hockey, fusball, tenis de masã, darts, biliard, sah, jocuri de indemanare).
Restaurantul servește mancãruri tradiționale Romanești și preparate din bucãtãria internaționalã, in regim a la carte sau bufet deschis in funcție de rezervare.Hostel Dracula 3* amplasat pe partea dreaptã a drumului DN 7C din direcția Cutea de Argeș - Lacul Vidraru este format din 40 camere duble / triple situate pe mai multe etaje.
Camerele sunt amenajate in stil rustic, dotate cu bãi proprii, televizoare led și internet wireless. In aceastã clãdire se aflã și sala de conferințe a complexului.
In curtea Hostelului Dracula se aflã locul de joacã pentru copii (balansoare, leagãne, tobogane, cãsuțe), zona de agrement: Parcul de aventurã Dracula compus dintr-un traseu de aventurã la inãlțime, o tirolianã, un panou de cãțãrare, tir cu arcul, tir air soft.
Tot in acest loc este amenajat și amfiteatrul complexului, mai multe foișoare și leagãne de relaxare precum și mult spațiu verde. Accesul la parcul de aventura Dracula este contracost si este posibil doar cu prerezervare confirmata.

Camping Dracula 2*
Este amplasat la baza Cetãții Poenari (1 km fațã de pensiune) și este compus din 10 cãsuțe tip camping cu 2 locuri. Grupurile sanitare și dușurile sunt amplasate in vecinãtatea cãsuțelor. In curtea campingului existã un loc amenajat pentru grãtar facilitati pentru servit masa dar si un magazin. In incintã este permisã amplasarea de corturi și rulote.
Ultima actualizare : 19.07.2019
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2019 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site