Pensiunea Casa Rustik 2** Baile Felix

Pensiunea Casa Rustik Coordonate GPS:   46.985222, 21.985455
Localitatea: Baile Felix
Distanta fata de gara: 0.99 km
Distanta fata de centrul orasului: 0.87 km

Pensiunea Casa Rustik 2** din Baile Felix

Capacitate totala: 20 locuri in 9 camere
Adresa : Baile Felix, Calea Beiusului nr. 42, jud. Bihor
0752.351.648 6811

Descriere Pensiunea Casa Rustik 2**

Visezi la o vacanta reusita ?
Rezerva din timp o vacanta in ” Statiunea Fericirii ”! … Baile Felix.

Luati in calcul un sejur in” Statiunea Fericirii ”- Baile Felix-Romania, optand pentru oferta pensiunii CASA RUSTIK.

Pensiunea pune la dispozitia turistilor un complex de casute de vacanta, ofera servicii de cazare si demipensiune de calitate, intermediaza consultatii de specialitate si efectuarea tratamentului in regim ambulator (patru proceduri gratuite/ zi /10 zile pentru persoane asigurate) in imediata apropiere a pensiunii; ofera posibilitatea petrecerii unui sejur placut si asigura la cerere confortul de cazare dorit.

Locatia pensiunii o constituie un original cadru rustic in imediata apropiere a centrului statiunii, pe D.N. 79 Oradea-Felix-Beius, cu mult spatiu verde natural, inconjurat de padurea de stejari Felix, pariu termal ”Peta”, la o distanta mica de stranduri termale in aer liber sau acoperite, de zi si de noapte (cu regim de abonament pentru minim 3 zile), baze de tratament (maxim 5 minute), zona separata de zgomotul stresant al statiunii. Beneficiati de seriozitate, confortul dorit, odihna, tratament balnear, relaxare si sejur ca „in familie”.

- cazare in camere, vile si casute de vacanta
- spatiu relaxant, rustic natural cu padurea de stejari, parau termal, amenajari pentru deconectare, jocuri sportive si mult spatiu verde, in cea mai linistita si feerica zona, in apropierea centrului, insa izolat de zgomotul statiunii.
- demipensiune (la cerere) cu meniuri naturiste.
- relaxare in strandurile cu ape termale autentice, (pentru minim 3 zile –abonament cu pret redus), la distanta mica de pensiune (3-5 minute de mers pe jos), izvoare termale de mare adancime (peste 3 Km) cunoscute inca din vremea ocupatiei romane si a Imperiului Hazburgic ca izvoare termale, puternic mineralizate si usor radioactive, tamaduitoare („ BAIA CEA BUNA”) cu efecte deosebite pentru organism.
- „ O SAPTAMANA DE REFACERE”: Tratament balnear cu 4 proceduri gratuite pentru sejur de 10 zile.
- excursii in zona sau in Ungaria si Austria.
- serate rustice cu grille, guias si palinca de Bihor.

OFERTA de CAZARE:
***camere DUBLE:

- confort 2 stele tip „ turist CLASIK ”....cazare 40 lei / zi / persoana (camere la etajul I, cu pat matrimonial; Tv. cablu; acces gratuit la internet; baie-dus proprie; parcare auto in incinta pensiunii, acces la bucatarie, sala de mese, gradina de vara cu foisoare, grille, amenajari sportive; padure, amenajare piscicola; in apropiere stranduri termale acoperite sau in aer liber etc.)
Pretul acestui confort, nu include: frigider; balcon si aer conditionat in camera. La solicitare se poate asigura contracost.

- confort 2 stele tip” DOTARE PLUS”(camere la vile de vacanta)....50 lei/zi/persoana
(camere la etaje inferioare parter sau etajui I, cu pat matrimonial; canapea extensibila; aer conditionat, acces gratuit la internet; Tv. cablu; baie-dus

Pretul acestui confort include in camera; frigider; aer conditionat si balcon;
in plus aveti acces gratuit la parcarea auto in incinta pensiunii, la bucatarie, sala de mese, gradina de vara cu foisoare, grille, amenajari sportive; padure, amenajare piscicola; in apropiere (3-5 minute de mers pe jos) stranduri termale acoperite sau in aer liber etc.

confort 2 stele la etaj mansardat ....cazare 30 lei / zi / persoana
(camere la etaj mansardat, cu pat matrimonial; Tv. cablu; acces gratuit la internet;
baie-dus proprie; parcare auto in incinta pensiunii, acces la bucatarie, sala de mese, gradina de vara cu foisoare, grille, amenajari sportive; padure, amenajare piscicola; in apropiere stranduri termale acoperite sau in aer liber etc.) Pretul acestui confort,nu include: frigider; balcon si aer conditionat in camera. La solicitare se poate asigura contracost. *** APARTAMENT cu 1-2 dormitoare, capacitate 2-6 locuri,
apartamentul dispune de:1sau 2 dormitoare.living,bucatarie dotata „lux”,baie proprie cu vana, balcon spre zona verde, parcare rezervata in incinta pensiunii…..tarife: camera 2 persoane/zi : 100 lei persoane +50 lei anexe.

*** camere SINGLE:
- confort 2 stele tip „turist CLASIK ”....cazare 50 lei / zi / persoana
(camere la etajul I,cu pat matrimonial; Tv.cablu; acces gratuit la internet; baie-dus proprie; parcare auto in incinta pensiunii, acces la bucatarie, sala de mese, gradina de vara cu foisoare, grille, amenajari sportive; padure, amenajare piscicola; in apropiere stranduri termale acoperite sau in aer liber etc.) Pretul acestui confort, nu include: frigider; balcon si aer conditionat. La solicitare se poate asigura contracost.
- confort 2 stele tip” DOTARE PLUS”( camere la vile de vacanta )....70 lei /zi/persoana
( camere la etaje inferioare parter sau etajui I, cu pat matrimonial; canapea extensibila; aer conditionat, acces gratuit la internet;Tv. cablu; baie-dus in camera; frigider; balcon; parcare auto in incinta pensiunii, acces la bucatarie, sala de mese, gradina de vara cu foisoare, grille, amenajari sportive; padure, amenajare piscicola; in apropiere (3-5 minute de mers pe jos) stranduri termale acoperite sau in aer liber etc.)

confort 2 stele la etaj mansardat ....cazare 40 lei / zi / persoana
( camere la etaj mansardat,cu pat matrimonial; Tv. cablu;a cces gratuit la internet;
baie-dus proprie; parcare auto in incinta pensiunii, acces la bucatarie, sala de mese, gradina de vara cu foisoare, grille, amenajari sportive; padure, amenajare piscicola; in apropiere stranduri termale acoperite sau
Pretul acestui confort,nu include: frigider; alcon si aer conditionat in camera. La solicitare se poate asigura contracost.

Pentru pat suplimentar =1/2 din pretul unui pat

- La cerere servim:
mic dejun 15 lei / persoana
dejun 25 lei/ persoana

Va asteptam!
Ultima actualizare : 17.05.2014
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2021 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site