Pensiunea Vulcanii Noroiosi 3*** Berca

Pensiunea Vulcanii Noroiosi Coordonate GPS:   45.363725, 26.661143
Localitatea: Berca
Distanta fata de gara: 9.5 km
Distanta fata de centrul orasului: 8.87 km

Pensiunea Vulcanii Noroiosi 3*** din Berca

Capacitate totala: 40 locuri in 12 camere
Adresa : Scortoasa, jud. Buzau (la 12 Km de Berca)
0722.623.021 5131

Descriere Pensiunea Vulcanii Noroiosi 3***

Pensiunea Vulcanii Noroiosi** este situata la 12km de comuna Berca, in localitatea Scortoasa, judetul Buzau, intr-un cadru natural superb, la ~50m de rezervatia naturala "Vulcanii Noroiosi", zona unica in Europa.

Pensiunea detine 12 camere, dintre care 8 camere a cate 3 locuri si 4 camere a cate 4 locuri, dotate cu baie proprie (apa rece si apa calda) precum si incalzire centrala pe timpul iernii.

Pensiunea mai este dotata si cu un bufet-bar cu o capacitate de 20 de mese (aproximativ 80 locuri), o terasa cu o capacitate de 16 mese (~ 60 locuri) si 4 foisoare.

Nu exista restaurant in incinta pensiunii, turistii fiind invitati sa incerce mancarurile de la bufetul pensiunii, preparate din produse proaspete provenite de la ferma proprie, sau sa isi gateasca singuri traditionalul gratar pentru care exista loc special amenajat in curte.

Pensiunea Vulcanii Noroiosi dispune de o parcare spatioasa in fata intrarii, cu o capacitate totala de peste 50 autoturisme. Incepand din luna iunie 2011, s-a deschis si complexul pensiunii, care dispune de un restaurant cu capacitate de peste 250 de locuri, camere de cazare (~ 40 de locuri) si o sala de conferinte de 80 de locuri.

Pensiunea vine in intampinarea tuturor care doresc sa-si petreaca cateva zile de relaxare intr-un cadru linistit, departe de zgomotul urban.

Nu sunt acceptate grupurile zgomotoase, nu sunt permise petrecerile cu exces de alcool si manele!

Accesul la Rezervatia Naturala Vulcanii Noroiosi si la Pensiunea cu acelasi nume se face din orasul Buzau pe drumul national DN 10, pe care se parcurge circa 17 km, pana in localitatea Satuc, apoi se face dreapta catre localitatea Berca. (Mai multe detalii).

Pensiunea vine in intampinarea tuturor care doresc sa-si petreaca cateva zile de relaxare intr-un cadru linistit cu aer curat, departe de zgomotul urban.

Pentru cazare avem la dispozitie 12 camere, dintre care 8 camere a cate 3 locuri si 4 camere a cate 4 locuri, dotate cu baie proprie (apa rece si apa calda) precum si incalzire pe timpul iernii.

Pensiunea Vulcanii Noroiosi mai este dotata si cu un bufet-bar cu o capacitate de 20 de mese (aproximativ 80 locuri), o terasa cu o capacitate de 16 mese (~ 60 locuri) si 4 foisoare.

Nu exista restaurant in incinta pensiunii, turistii fiind invitati sa incerce mancarurile de la bufetul pensiunii, preparate din produse proaspete provenite de la ferma proprie, sau sa isi gateasca singuri traditionalul gratar pentru care exista loc special amenajat in curte.

Pensiunea dispune de o parcare spatioasa in fata intrarii, cu o capacitate totala de peste 50 autoturisme.

Nu sunt acceptate grupurile zgomotoase, nu sunt permise petrecerile cu exces de alcool si manele!

Accesul la Rezervatia Naturala Vulcanii Noroiosi si la Pensiunea cu acelasi nume se face din orasul Buzau pe drumul national DN 10, pe care se parcurge circa 17 km, pana in localitatea Satuc, apoi se face dreapta catre localitatea Berca.
Dupa traversarea raului Buzau, se intoarce la stanga, apoi imediat la dreapta (dupa cateva sute de metri), urmand indicatorul spre Chiliile (lasand la stanga drumul spre Manastirea Ratesti). Se parcurg circa 10 Km pana la urmatoarea intersectie, unde se intoarce iar la dreapta, si de unde mai sunt de mers – comform indicatorului – 5,5 km pana la Vulcanii Noroiosi. Un ultim indicator catre rezervatie se afla la numai 2km de aceasta. Aici, daca se intoarce la stanga peste pod se ajunge la Paclele Mari, iar daca se merge inainte se ajunge la Paclele Mici si la Pensiunea Vulcanii Noroiosi.
Ultima actualizare : 07.12.2011
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2022 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site