Hotel Metropolis 5***** Bistrita

Hotel Metropolis Coordonate GPS:   47.130681, 24.499488
Localitatea: Bistrita
Distanta fata de gara: 1.17 km
Distanta fata de centrul orasului: 0.38 km

Hotel Metropolis 5***** din Bistrita

Capacitate totala: 120 locuri in 60 camere
Adresa : Bistrita, Str. Parcului nr.19
0263.205.020 5342
9.2 /10
Hotel Metropolis 5*****
Nota bazata pe 1 Comentarii

Descriere Hotel Metropolis 5*****

Un hotel de cinci stele in Bistrita reprezinta nu doar un lucru necesar, ci si o previziune legata de dezvoltarea orasului, atat pentru cei care il locuiesc, cat si pentru cei care investesc aici. Aceasta este o parte a provocarii lansata de Hotel Metropolis *****.

Hotel Metropolis ***** isi doreste sa fie insa, in acelasi timp, un loc plin de viata, deschis atat pentru comunitatea locala, cat si pentru vizitatori. Salile de conferinte, restaurantul, piscina, sauna si toate utilitatile pe care le ofera la standarde similare celor din marile orase ale lumii ofera posibilitatea de a gazdui la cel mai ridicat nivel evenimentele cele mai importante ale orasului: simpozioane, conferinte, competitii, work-shop-uri, teambuilding-uri sau intalniri private. Impletirea armonioasa a vietii active cu relaxarea este o alta componenta a provocarii lansate de Hotel Metropolis *****.

Nu in cele din urma, Hotel Metropolis ***** lanseaza o provocare pentru clientii sai. Care vor putea descoperi in Bistrita locul in care timpul petrecut este un timp castigat. Indiferent de motivul care i-a adus in acest oras. Pozitionarea sa centrala, in imediata apropiere a Parcului Central si pe marginea raului Bistrita, precum si serviciile complete pe care le ofera, transforma Hotel Metropolis ***** intr-o alegere obligatorie pentru oricine ajunge la Bistrita.

Pentru toate acestea nu avem nicio retinere in a va spune ca ”Ati venit cu bine la Bistrita! La Hotel Metropolis *****!”
Ultima actualizare : 21.02.2012
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2024 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site