Motel La Conac 3*** Botiz

Motel La Conac Coordonate GPS:   47.828463, 22.941427
Localitatea: Botiz

Motel La Conac 3*** din Botiz

Capacitate totala: 38 locuri in 16 camere
Adresa : Botiz, Str Mioritei nr 99
0745.634.313 5341

Descriere Motel La Conac 3***

Motelul La Conac, situat pe DN 19, la doar 7 km de orasul Satu Mare, in localitatea Botiz, garanteaza clientilor sai servicii de calitate, conditii deosebite de cazare si masa intr-o ambianta placuta, parcare pazita pentru TIR-uri, autocare si automobile mici, la cele mai competitive preturi.

Sunteti in tranzit si aveti nevoie de un spatiu confortabil pentru atat de necesara odihna, dar si de o masa calda cu preparate gustoase din bucataria noastra traditionala?

Vrei sa fi departe de toata agitatia si zgomotul orasului, sa ai un somn cat mai linistit, intr-un loc primitor? Motelul nostru iti sta la dispozitie cu camere moderne, curate si comfortabile.
Vino la noi si bucura-te de comfortul si siguranta pe care ti le oferim!

Motelul dispune de 38 de locuri de cazare, in camere cu unu, doua si trei paturi. Camerele sunt izolate termic si fonic si sunt dotate cu baie proprie cu cabina dus, linie telefon international, tv-satelit, internet, frigo-bar, room service. Micul dejun este inclus in tariful de cazare.
Ultima actualizare : 21.02.2012
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2023 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site