Hotel Hanul Cu Flori 3*** Braila

Hotel Hanul cu Flori 3*** din Braila

Capacitate totala: 70 locuri in 20 camere
Adresa : Soseaua Focsani, km5, Vadeni, Braila
0723.542.000 8060

Descriere Hotel Hanul Cu Flori 3***

HANUL CU FLORI este situat in apropierea unei liziere , complexul Hanul cu Flori ,aflat la 2 km de ieșirea din oraș spre Focșani, este o alegere idealã pentru a vã relaxa departe de zgomotul și poluarea din oraș. Dispunem de 20 camere, 10 matrimoniale si 10 camere cvadruble.
Viata are uneori gustul clipelor petrecute la Hanul cu Flori, restaurantul momentelor memorabile. Traieste minunata experienta a evenimentelor tale importante.
1. Gradina de vara este un spatiu ideal pentru evenimentul tau de vis. Fie ca este vorba de nunta la care ati visat sau sarbatorirea botezului celui mic, de balul de absolvire pe care il planuiti sau de petrecerea companiei la care lucrati, va stam la dispozitie cu un spatiu generos si cu totul special, capacitate maxima 400 de persoane.
2. Deasemenea detinem un restaurant cu un design elegant, cu o capacitate maxima de 150 persoane.

Tu nu trebuie sa faci nimic, noi organizam cele mai frumoase nunti in aer liber, vei ramane cu o amintire frumoasa pentru tot restul vietii.
Complexul Hanul cu Flori, departe de zgomotul orasului, aproape de inima ta! Soseaua Focsani, km 5, telefon: 0723.54.2000
Ultima actualizare : 10.03.2017
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2024 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site