Vila Mama Cozonacilor Si Rodica 4**** Bran

Vila Mama Cozonacilor Si Rodica Coordonate GPS:   45.46822, 25.35368
Localitatea: Bran
Distanta fata de gara: 16.27 km
Distanta fata de centrul orasului: 5.45 km
Distanta fata de partia de ski : 3.28 km

Vila Mama Cozonacilor si Rodica 4**** din Bran

Capacitate totala: 30 locuri in 16 camere
Adresa : str. Iancu Gontea, nr. 212, Bran - Simon, jud. Brasov
0745.151.424 65

Descriere Vila Mama Cozonacilor Si Rodica 4****

Vilele Rodica si Mama Cozonacilor sunt situate in aceeasi locatie si ofera impreuna 40 de locuri de cazare turistilor dornici sa cunoasca frumusetea Branului.

In VILA RODICA, cele 13 camere duble (de doua persoane) trei camere cu cate doua paturi duble (pt. patru persoane) sunt dispuse pe trei nivele. Unsprezece camere au paturi matrimoniale, iar cinci au cate doua paturi de o persoana. Doua dintre camere au grup sanitar propriu, iar celelalte grupuri sanitare sunt dispuse pe holuri in mod corespunzator pe fiecare nivel.

O scara situata in centrul cladirii leaga toate nivelurile intre ele, iar la capatul fiecarui hol se gaseste cate un balcon care ofera o priveliste incantatoare asupra satului si dealurilor din jur.


MAMA COZONACILOR este o pensiune agroturistica destinata folosintei exclusiva a turistilor. Are o capacitate de cazare de 10 locuri in 5 camere duble. Trei dintre camere au cate doua paturi de o persoana, iar celelalte doua au cate un pat matrimonial de doua persoane.

Paturile sunt executate pe comanda din lemn masiv, au baie proprie, TV si balcon.
Sala de zi :Poate fi folosita pentru cursuri - capacitate de 20-30 de locuri.

Padurile de brad si fag din imprejurimi ofera aer curat, fara praf, specific depresiunilor intramontane.

Verile sunt racoroase, specifice climatului subalpin cu temperaturi cuprinse intre 15-30 0C, iar iernile sunt geroase si aspre cu temperaturi cuprinse intre 10 - 15 0C, ideale insa pentru schi.

Valea Simonului este strabatuta de raul cu acelasi nume ce se varsa in raul Barsa. In aceste ape se pot pescuii pastravi. Pe dealurile din apropiere se gasesc numeroase izvoare ce improspateaza toata natura si ii dau un farmec deosebit!
Ultima actualizare : 21.11.2009
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2020 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site