Hotel Herastrau 3*** Bucuresti

Hotel Herastrau Coordonate GPS:   44.480333, 26.079385
Localitatea: Bucuresti
Distanta fata de gara: 3.7 km
Distanta fata de centrul orasului: 6.03 km

Hotel Herastrau 3*** din Bucuresti

Adresa : Soseaua Nordului nr. 7 - 9, sector 1, Bucuresti
2329.666. 3182

Descriere Hotel Herastrau 3***

Complexul Herastrau este amplasat ideal, în zona rezidentiala a Capitalei, la cateva minute de Hotel Stil, înconjurat de un peisaj magnific, în mijlocul celui mai frumos parc al capitalei, pe malul lacului Herastrau.

Dotarile moderne, profesionalismul si diversitatea serviciilor oferite, accesul auto usor, la 10 minute de centrul orasului si la 15-20 minute de Aeroportul International Otopeni si in imediata apropiere a Centrului Expozitional ROMEXPO, locul de desfasurare al Targurilor Internationale, din Bucuresti, asigurã Complexului Herastrau sansa sã devinã locul preferat al turistilor aflati în calatorie de afaceri sau agrement.

Complexul Herastrau ofera spatii de cazare modern echipate, dotate cu aer conditionat, baie cu dus in camere, baie cu cada in apartamente, frigider mini-bar, CATV, acces internet, radio, telefon, centrala digitala, mini-center office (fax, copiator, PC, imprimanta, acces internet).
Ultima actualizare : 21.11.2009
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2024 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site