Hotel Boutique Hotel CLUB-AUSTRIA / Vila IRIS 5***** Busteni

Hotel Boutique Hotel CLUB-AUSTRIA / Vila IRIS Coordonate GPS:   45.3911792757, 25.5470953915
Localitatea: Busteni
Distanta fata de gara: 2.85 km
Distanta fata de centrul orasului: 2.82 km
Distanta fata de partia de ski : 2.8 km

Hotel Boutique Hotel CLUB-AUSTRIA / Vila IRIS 5***** din Busteni

Capacitate totala: 12 locuri in 6 camere
Adresa : Busteni, str. Primaverii 12, Poiana Tapului, jud. Prahova
0728.866.992 1256

Descriere Hotel Boutique Hotel CLUB-AUSTRIA / Vila IRIS 5*****

Inaugurata in anul 2000 si redecorata in 2008, Vila IRIS are o suprafata de cca. 600 m2 si este cea mai mare dintre cele trei vilute ale hotelului.

Pornind de la bun inceput de la ideea crearii unui "Boutique Hotel", s-a avut in vedere conferirea unei personalitati individuale fiecarei camere si s-a urmarit obtinerea unei atmosfere calde si primitoare in intrega vila. Cu numai doua etaje si sase dormitoare duble - cate trei pe fiecare etaj, vila ofera oaspetilor sai, ce pot ajunge de pana la 12 persoane, conditii de intimitate si confort cu adevarat speciale.

Parterul vilei este ocupat de un living generos - deservit si de un mic bar, o terasa spatioasa si de restaurantul hotelului, cu o capacitate de pana la 24 de persoane. Restaurantul functioneaza in regim de circuit inchis, respectiv ii deserveste in exclusivitate pe oaspetii hotelului nostru.

Terasa ofera o perspectiva panoramica asupra Muntilor Bucegi, dar si asupra padurii, aflate la numai cativa metri de vila si poate indeplini atat functia unui veritabil "lounge-caffe", dar - atunci cand vila este inchiriata in totalitate de membri aceluiasi grup - a unei discoteci in miniatura, dispunind de toate dotarile audio-video specifice. Tot cu conditia in care vila sa inchiriaza de un acelasi grup de persoane, terasa devine singurul loc inchis in care este permis fumatul. Doua ventilatoare asigura indepartarea fumului catre exterior si aerisirea permanenta a terasei.

Vila IRIS inseamna insa mai mult decat ceea ce ofera ea la interior: gradina complet ingradita si atent ingrijita, in mijlocul careia se afla un pavilin inconjurat de cele mai nobile specii de arbusti ornamentali, este preferata persoanelor care indragesc natura si petrecerea timpului in aer liber. Dupa lasarea intunericului, bogatia si diversitatea iluminatului exterior al curtii si gradinii creaza o atmosfera incantatoare.
Padurea - despartita de gradina doar printr-un gard, ofera oaspetilor hotelului alte terase si spatii amenajate si iluminate.
Ultima actualizare : 19.03.2016
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2024 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site