Vila Luci 2** Busteni

Vila Luci Coordonate GPS:   45.421302, 25.537008
Localitatea: Busteni
Distanta fata de gara: 0.6 km
Distanta fata de centrul orasului: 0.68 km
Distanta fata de partia de ski : 8.25 km

Vila Luci 2** din Busteni

Capacitate totala: 4 locuri in 2 camere
Adresa : str. Clabucetului Busteni, jud. Prahova
0722.334.773 208

Descriere Vila Luci 2**

BUSTENI - ofer sejur vila 2**, conditii deosebite, preturi avantajoase, decomandata, mobilata rustic, mochetata, dotata, utilata complet, apa calda, incalzire, 1 camera, living (locuibil), acces baie cu cabina de dus, acces bucatarie, conditii de preparare si servire a mesei, acces terasa exterioara, acces gradina 500 mp, parcare auto, amplasare: 10 min. de partie, 10 min. de centrul statiunii, langa padure, pe drumul spre Gura Diham, la poalele muntilor Bucegi. Avansul in vederea rezervarii camerei, este stabilit de comun acord intre administrator si turistii care doresc rezervare (minim 50%) si este retinut de administratorul societatii cu titlu de penalitati in situatia in care turistul renunta la contract (fisa de intrare turisti sau contract de rezervare a camerei pe perioada sederii in unitate) din vina sa.

De comun acord se poate stabili si plati suma integrala la inceputul contractului, dar daca in perioada ramasa de la data incheierii contractului si pana la prima zi de inchiriere, turistul renunta la contract din vina sa, atunci administratorul are dreptul de a retine avansul, ce reprezinta perioada de rezervare facuta de proprietar, locatarilor. In caz de parasire a camerei rezervate de catre turisti inainte de expirarea contractului, turistii sunt obligati sa anunte administratorul telefonic si in scris inainte cu 24 de ore si nu i se va restitui suma achitata pentru rezervarea facuta.

La intrarea in camera si la predarea acesteia, partile vor incheia un protocol de predare/primire (inventar - anexa la contractul incheiat), in care se vor identifica bunurile existente la intrare/iesire.

Intrarea in camera se va face la data rezervata de turist in intervalul orar 12.00-14.00 si neprezentarea la termenul stabilit sau neanuntarea intarzierii in scris in dimineata zilei de intrare intre orele 8.00-10.00 duce de asemenea la pierderea avansului.

Atractii si Obiective turistice in zona: partia Kalinderu, Cascada Urlatoarea, Valea Cerbului, Poiana Izvoarelor, padure cu drumul spre Gura Diham, Manastirea Caraiman, Crucea de pe Bucegi, Varful Omul, telecabina, teleski, telescaun, castelul Dracula de la Bran, Castelul Peles, cetatea Rasnov, etc.
Alte facilitati: conditii de preparare si servire a mesei - regim self-catering, bucatarie cu vesela completa si cuptor cu microunde, terasa exterioara si umbrela cu masa si scaune pentru vara, TV, acces auto, living pentru jocuri de societate, cabina de dus, gratar.

Va asteptam!
Ultima actualizare : 24.10.2013
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2024 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site