Pensiunea OLTOUR CALIMANESTI - CACIULATA 2** Calimanesti

Pensiunea OLTOUR CALIMANESTI - CACIULATA Coordonate GPS:   45.9206027278, 25.026852
Localitatea: Calimanesti

Pensiunea OLTOUR CALIMANESTI - CACIULATA 2** din Calimanesti

Capacitate totala: 26 locuri in 13 camere
Adresa : Calimanesti, STR. CALEALUI TRAIAN, NR. 718, CALIMANESTI - CACIULATA, JUD. VALCEA, ROMANIA
0722.594.701 / 0745.945.144 8077

Preturi Pensiunea OLTOUR CALIMANESTI - CACIULATA 2**

3 Ian 2021 - 28 Dec 2021  
Tip camera
Pret / camera Pret / single
Pret / weekend
 
Camera dubla
70 RON 70 RON 70 RON
Camera single
70 RON 70 RON 70 RON
Nota:
Tarifele sunt pe tip de camera / noapte. Pensiunea Oltour - mentionam ca tarifele afisate sunt doar pentru cazare nefiind incluse celelate facilitati si tariful final se va stabili telefonic in functie de facilitatile dorite de dumneavoastra precum si in functie de numarul de zile de cazare cerute de dumneavoastra. Va multumim. Pensiunea Oltour - pentru informatii si efectuarea de rezervari cu respect va rugam sa ne contactati numai telefonic. Urmatoarele dotari sunt incluse in cadrul acestei pensiuni: piscina cu apa termala calda avand proprietati curative si benefice avand acces numai turistii care sunt cazati, parcare auto cu 20 locuri cu 2 cai de acces, loc de joaca pentru copii, sala de mese si bar, bucatarie complet utilata cu frigider si congelator pentru intreaga capacitate a pensiunii, gratar in curtea pensiunii. In ceea priveste cele 13 camere ale acestei pensiuni, fiecare camera este utilata cu: 2 paturi lipite intre ele, baie proprie cu cada si televizor. Pensiunea Oltour este situata la iesirea din Calimanesti si intrarea in Caciulata fiind prevazuta cu toate dotarile necesare precum si piscina cu apa termala care este functionala pe perioada intregului an si este cu circuit inchis avand acces numai turistii care sunt cazati, fiind situata in curtea acestei pensiuni. Pensiunea Oltour - avem oferte de tarife mici de cazare pentru perioade mari in perioada extrasezonului in cazul cazarii pe perioade de ordinul lunilor [15 septembrie - 15 mai]. Pensiunea Oltour - pentru mai multe zile de cazare sau perioade mai mari de cazare sau pentru rezervarea integrala a pensiunii tariful de cazare se poate reduce, tarifele pot fi reduse si pentru tabere de elevi, studenti, cantonamente sportivi, pensionari, grupuri organizate, etc., mai multe detalii va oferim la rezervarea telefonica. Pensiunea este amplasata la soseaua principala pe malul raului Olt, la iesirea din Calimanesti si intrarea in Caciulata, in mijlocul unei zone impadurite de 5000 mp si se prezinta ca o constructie pe 3 nivele, deservita de o receptie spatioasa. Cu respect va multumim.

Descriere Pensiunea OLTOUR CALIMANESTI - CACIULATA 2**

PENSIUNEA OLTOUR - deține piscinã cu apã termalã care funcþioneazã in regim de circuit inchis, pensiunea este situatã la drumul principal la ieºirea din stațiunea Cãlimãneºti ºi intrarea in stațiunea Cãciulatala.
Prețuri de cazare:
- 70 Lei/camera dublã twin/zi pentru perioada 04.01 - 28.12 ( negociabil );
-140 Lei/camera dublã twin/zi pentru perioada 29.12 - 03.01 ( negociabil ).
Facilitãțile camerelor: 2 paturi lipite intre ele, baie proprie cu cadã, televizor, etc. ( camerele pensiunii sunt dispuse pe 3 nivele ).
Facilitãțile unitãții: piscinã cu apã termalã cu proprietãti curative ºi benefice avand acces numai turistii care sunt cazati la aceastã pensiune fiind situatã in curtea pensiunii, salã de mese cu o capacitate de 30 de locuri, bucãtãrie cu frigider ºi congelator pentru intreaga capacitate a pensiunii, grãtar in curtea pensiunii, parcare proprie, etc.
Pensiunea deține piscinã cu apã termalã care funcþioneazã in regim de circuit inchis ºi este funcționalã pe perioada intregului an, avand acces numai turiºtii care sunt cazați la aceastã pensiune, fiind situatã in curtea acestei pensiuni.
Pensiunea este clasificatã la categoria 2 stele, deține 13 camere duble twin ºi este amplasatã in stațiunea balneoclimatericã Cãlimãneºti-Cãciulata la ieºirea din Cãlimãneºti ºi intrarea in Cãciulata pe drumul național DN7/E81 Rãmnicu Valcea - Sibiu pe malul rãului Olt.
Vã mulþumim pentru alegerea acestei pensiuni.
Ultima actualizare : 14.12.2020
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2021 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site