Pensiunea Casa Romana 3*** Cheia

Pensiunea Casa Romana Coordonate GPS:   45.464254, 25.934558
Localitatea: Cheia
Distanta fata de centrul orasului: 1.06 km

Pensiunea Casa Romana 3*** din Cheia

Capacitate totala: 16 locuri in 8 camere
Adresa : Cheia, jud. Prahova, cod: 107356
0737.800.935 266
9 /10
Pensiunea Casa Romana 3***
Nota bazata pe 6 Comentarii

Descriere Pensiunea Casa Romana 3***

Bine aţi venit pe site-ul pensiunii Casa Romanã, pensiune aflatã în staţiunea Cheia. Ne propunem prin intermediul acestui site sã facem o incursiune în minunata staţiune Cheia, cu peisajele sale superbe, aerul cu ozonificare ridicatã, benefic în diferite tipuri de tratament, cu traseele sale montane şi cu frumuseţea obiectivelor turistice. De asemenea dorim sã vã facem cunoscutã pensiunea noastrã, pensiune în care dorim sã vã simtiţi ca acasã şi sã vã bucurati de multiplele beneficii pe care le aduce aceastã staţiune.

De-a lungul celor 13 ani de activitate am încercat sã ne ridicãm standardele cât mai sus, am ascultat sfaturile celor care ne-au trecut pragul, am învãţat din greşeli si am progresat pentru a vã face vacanţa cât mai plãcutã. Casa Romanã a fost prima pensiune deschisã în staţiunea Cheia clasificatã de cãtre Ministerul Turismului cu 3 margarete şi sperãm sa rãmanã, în continuare, prima şi în opţiunile dumneavoastrã de a vã petrece concediu.

Pensiunea este idealã pentru cei care doresc sã se relaxeze.

Spaţioasã, confortabilã şi primitoare este locul potrivit pentru un team building sau pentru cei care iubesc muntele şi vacanţele în mijlocul prietenilor sau al familiei.
Dispunem de 6 camere, fiecare cu baie proprie şi televizor, şi douã apartamente de 2 camere cu terasã, de asemenenea cu baie proprie, un living generos cu şemineu pentru serile geroase de iarnã şi salã de mese cu 20 de locuri.

Curtea dispune de loc de joacã pentru copii, un foişor cu grãtar, terasã şi o grãdinã atent îngrijitã
Bucãtãria noastrã complet dotatã şi utilatã vã stã la dispoziţie pe întreaga duratã a sejurului
De asemenea prietenul dumneavostrã necuvântãtor va fi la fel de bine primit.

Va asteptam!
Ultima actualizare : 04.11.2011
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2020 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site