Pensiunea Refugiul Osteana 2** Ciucea

Pensiunea Refugiul Osteana Coordonate GPS:   46.953514, 22.807281
Localitatea: Ciucea
Distanta fata de gara: 0.31 km
Distanta fata de centrul orasului: 0.03 km
Distanta fata de partia de ski : 0.49 km

Pensiunea Refugiul Osteana 2** din Ciucea

Capacitate totala: 18 locuri in 12 camere
Adresa : Ciucea, Valea Ostenii
0727.814.483 3602

Descriere Pensiunea Refugiul Osteana 2**

Dispunem de 4 casute din lemn masiv de brad (grinda), izolate si lambrisate pe interior in totalitate, inchise cu tamplarie din lemn cu geam termopan, asigurand un confort termic si fonic. Constructie P M cu scara interioara inchisa.

Aceste casute au fost construite cu scopul utilizarii lor ca si casa de vacanta, asezate pe piloni din beton.

Fiecare dintre acestea dispune la parter de camera de zi, bucatarie si baie, iar la manasarda doua dormitoare cu iesire la balcon comun.

Apa calda menajera este asigurata in permanenta de catre instantul(GPL) individual al casutei.

Incalzirea interioara se face cu ajutorul sobei cu lemn (tip camin), situat in camera de zi. Apele uzate sunt canalizate in fosa septica ecologica. Energia electrica este asigura de 8 panouri Fotovoltaice care produc energie suficienta pentru uz moderat.

Dotari :

Bucataria fiecarei casute pune la dispozitia musafirilor ei vesela necesara atat gatitului in interior cat si exterior (grill,ceaun).

Camera de zi dispune de o masa cu numarul echivalent de locuri din dormitoare. Un divan, masa de cafea, TV cu DVD si jocuri distractive de masa(sah, table, remi, carti)

Prezentare casute:

Casuta nr. 1 este formata din: prispa, camera de zi, bucatarie, baie, dormitor cu pat matrimonial, dormitor cu 2 paturi separate, balcon, cismea exterioara si zona grill, lac, parau, izvor cu apa rece.

Capacitate : 4 persoane


Casuta nr. 2 este formata din: prispa, camera de zi, bucatarie, baie, dormitor cu pat matrimonial, dormitor cu 2 paturi separate, balcon, cismea exterioara cu zona grill, lac.

Capacitate : 4 persoane


Casuta nr. 3 este formata din: prispa, camera de zi, bucatarie, baie, dormitor cu pat matrimonial, dormitor cu 2 paturi separate, balcon, cismea exterioara cu zona grill, lac.

Capacitate : 4 persoane


Casuta nr. 4 este formata din: prispa, camera de zi, bucatarie, baie, 2 dormitoare cu pat matrimonial pat single, balcon, cismea exterioara cu zona grill, lac cu ponton.

Capacitate : 6 persoane


Amenajarea dispune de o cladire separata in incinta " Barlogul ursului ", in care se pot organiza mese festive cu specific traditional zonal in stil rustic: (numai in mod organizat)

- sala mese 24 persoane;

- cuptor pentru paine, sarmale, fripturi. s.a.;

- minibar (bauturi locale);

- terasa in aer liber;
Ultima actualizare : 10.03.2010
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2022 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site