Pensiunea Poiana Soarelui 3*** Ciunget

Pensiunea Poiana Soarelui 3*** din Ciunget

Capacitate totala: 15 locuri in 8 camere
Adresa : Sat Ciungetu, nr.1, com. Malaia, jud. Valcea
0740.056.378 / 0745.816.433 6247

Descriere Pensiunea Poiana Soarelui 3***

Pensiunea Poiana Soarelui (sat Ciungetu) - la 9km. De Voineasa
Pozitia geografica a Pensiunii ne duce cu gandul la natura in adevaratul sens al cuvantului: poalele muntilor Latoritei pe drumul ce leaga intersectia Gura Latoritei de Satul Ciunget (jud. Valcea), 1 Km pe partea dreapta.

In curtea Pensiunii se afla un foisor si bineinteles, un loc de gratar dotat cu tot ce trebuie. Pentru o petrecere a timpului liber cat mai placuta, exista o masa de tenis, remy, sah, table, dar si varianta drumetiilor pe cararile muntilor ce stau de jur imprejur dandu-va ocazia si placerea de a vizita obiective turistice cum ar fi: lacul Petrimanul, lacul Galbenul, Hidrocentrala de pe raul Lotru, Statiunea Voineasa.

Pensiunea Poiana Soarelui este formata din 7 camere duble 1 single, dintre care 4 camere cu baie proprie, 3 camere double 1 single cu baie comuna, o bucatarie dotata cu frigider, aragaz, vase, sala de mese, incalzire centrala, foisor, gratar, masa de ping-pong.

Pensiunea Poiana Soarelui va poate oferi linistea de care aveti nevoie atat in week-end cat si in concediu sau pur si simplu din dorinta de a petrece timpul liber in mijlocul naturii. Raul Latorita, vecinul Pensiunii Poiana Soarelui si ciripitul pasarelelor vor fi prin sunetul lor o melodie minunata pentru dumneavoastra.
Ultima actualizare : 18.10.2015
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2020 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site