Hotel Sucidava 3*** Corabia

Hotel Sucidava Coordonate GPS:   43.771342, 24.526448
Localitatea: Corabia
Distanta fata de gara: 1.83 km
Distanta fata de centrul orasului: 1.89 km

Hotel Sucidava 3*** din Corabia

Capacitate totala: 42 locuri in 18 camere
Adresa : Portul Corabia, jud. Olt
0736.393.806 5361

Descriere Hotel Sucidava 3***

Constructie noua amplasata in amonte port Corabia cu spatele la zona industriala si cu fata la panorama salbatica si nealterata cu grinduri si insule rasarite in mijlocul Dunarii.

Este asa de aproape de apa incat atunci cand Dunarea creste din balcoanele hotelului se poate pescui cu undita.

Hotelul este amplasat in drumul circuitului turistic cu bicicleta Ungaria - Romania - Bulgaria si se poate considera principala gazda din luna mai si pana in luna noiembrie pentru biciclistii din toate natiunile.

Hotelul este situat la 35 km de Deveselu (unde se lucreaza la scutul NATO antiracheta) si 45 km de Caracal, in apropierea Bursei de cereale si silozurilor amplasate in zona industriala a portului Corabia.

La 200 m de intrarea in hotel se afla hypermarket-ul Penny.

Situat intr-un cadru natural deosebit pe malul Dunarii, Hotelul Sucidava dispune de 15 camere duble, 2 apartamente, o camera matrimoniala si o camera single, dispuse pe trei nivele, camerele fiind dotate cu minibar, aer conditionat si internet prin wireless cu acces gratuit si nelimitat.

Restaurantul cu 90 de locuri (extensibil la 240 de locuri) si terasa sunt ideale pentru petrecerea unor evenimente familiale, de grup si team building-uri.


Va asteptam!
Ultima actualizare : 02.03.2012
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2020 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site