Hotel Sunrise Si Satul Pescaresc 3*** Crisan

Hotel Sunrise si Satul Pescaresc 3*** din Crisan

Capacitate totala: 120 locuri in 62 camere
Adresa : Crisan, jud. Tulcea
0758.114.278 2548

Descriere Hotel Sunrise Si Satul Pescaresc 3***

Crişan işi are locul pe harta turistică a Deltei Dunării fiind una dintre cele mai exotice destinaţii de vacanţă cu oferte destinate tuturor categoriilor de persoane.
Complexul Sunrise este recunoscut ca fiind una dintre puținele destinații din Delta Dunării, care oferă servicii turistice complete: transfer pe apă, cazare in hotel, precum și in bungalow-uri cu arhitectură tradițională, similară caselor pescărești, restaurant cu preparate cu specific deltaic, dar și cu preparate internaționale, precum și excursii pe canale și pe lacuri, pescuit sportiv in incinta proprie, loc de joacă pentru copii și acces la piscină, dar și activități indoor: tenis de masă, darts, billiard, Air Hockey.
Frumuseţea peisajelor este admirată constant atat de turişti, cat şi de pescarii amatori şi profesionişti care şi-au format o tradiţie din incercarea de a prinde ?captura vieţii?.
Complexul Sunrise şi Satul Pescăresc vă pune la dispoziție 120 de locuri de cazare, 28 de camere in hotel şi 22 camere in Satul Pescăresc la bungalow-uri si 12 apartamente, restaurant unde servim preparate tradiționale specifice Deltei şi produse internaționale, bar de zi, sală de conferințe cu dublu rol, dotată cu aparatură de ultimă generație, ideală pentru organizare de evenimente (petreceri, teambuilduing), avand capacitate de 120 locuri.
In Satul Pescăresc vă stau la dispoziție 10 bungalow-uri cu arhitectură tradițională, avand confortul necesar clasificării de 3* si 4*. Fiecare cameră este dotată cu baie proprie, produse cosmetice, aer condiționat, tv, minibar.
Ultima actualizare : 07.11.2019
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2020 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site