Pensiunea Castelul Lupilor 3*** Deva

Pensiunea Castelul Lupilor Coordonate GPS:   45.7678128, 22.9072331
Localitatea: Deva
Distanta fata de gara: 12.95 km
Distanta fata de centrul orasului: 12.16 km

Pensiunea Castelul Lupilor 3*** din Deva

Capacitate totala: 27 locuri in 13 camere
Adresa : Deva, Chimindia, nr. 83, jud. Hunedoara
0724.241.062 / 0372.826.110 7080

Descriere Pensiunea Castelul Lupilor 3***

Sub semnul Lupului, Castelul Lupilor este amplasat pe locurile genezei uneia dintre cele mai vechi legende istorice ale Romaniei.

Aici Marele Lup Alb a unit sub comanda sa toti lupii din Dacia pentru a fi de ajutor stramosilor daci in luptele ce urmau sa vina.

Samburele de adevar al acestei legende dainuieste si azi, filmari de noapte efectuate de o echipa specializata din Italia pe Dealul Rosile, in anul 2008, surprinzand aparitii fantomatice de luptatori insotiti de lupi. Actuala cladire a Castelului Lupilor este, in fapt, rezultatul unui proces migalos de consolidare, restaurare si extindere a unui castel medieval, folosit ulterior in secolul XVIII, ca loc de cazarmare pentru ofieterii garnizoanei austro-ungare. Învăluit intr-o aură de mister medieval CastelulLupilor este fără indoială un reper al istoriei şi ospitalităţii din Transilvania - meleagurile lui Vlad ţepes (Dracula) Principe aflat sub semnul dragonului (corp de şarpe şi cap de lup).

Destinatia si-a dobandit deja recunoaterea, fiind onorata in anul 2013, cu blazonul Ordinis Equestris Vinis Europae - Ordinul Cavalerilor Vinului din Europa si desemnarea ca si gazda pentru legatului V - Romania. Datorita locatiei sale, Castelul Lupilor constituie o oaza de liniste si relaxare, departe de agitatia urbana si reprezinta punctul de plecare catre cunoscute destinatii turistice - istorice, culturale, religioase, aflate in vecinatate. Castelul Lupilor pastreaza vii traditiile ospitalitatii medievale transilvanene, valori aflate in centrul preocuparilor noastre continue de a raspunde profesional si eficient asteptarilor oaspetilor nostri.

Ne mandrim cu oferta noastra de inalta calitate, atentia desavarsita la detalii si servicii de exceptie prestate cu o nota aparte de echipa hotelului, 24h din 24h. Castelul Lupilor va pune la dispozitie camere de inspiratie romantica, cu diverse tematici, restaurant, crama, sala conferinte, toate dedicate misiunii noastre orientate spre satisfacerea celor care ne onoreaza cu prezenta.

Informaţii generale
Servicii de calitate, un exemplu pentru standardele romanesti.

Va asteptam!
Ultima actualizare : 08.12.2014
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2024 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site