Pensiunea Valurile Bistritei 3*** Dorna Arini

Pensiunea Valurile Bistritei 3*** din Dorna Arini

Capacitate totala: 21 locuri in 10 camere
Adresa : Dorna Arini, Vatra Dornei, Str. Cozanesti, nr. 136
0752.135.736 2111

Preturi Pensiunea Valurile Bistritei 3***

2 Ian 2023 - 10 Apr 2023  
Tip camera
Pret / camera Pret / single
Pret / weekend
 
Camera dubla
180 RON 180 RON
Nota:
Tarifele sunt pe tip de camera / noapte. Toata pensiunea : 1800 RON/ noapte. La tarifele de cazare se pot adauga tarife de masa: mic dejun (35 RON / zi), demipensiune (85 RON / zi), pensiune completa (135 RON / zi) .

Descriere Pensiunea Valurile Bistritei 3***

Construita pe zidurile din piatra masiva ale unei foste brutarii, aceasta pensiune troneaza demn pe malurile Bistritei Aurii intr-un un loc perfect din care se poate contempla traseul din amonte ale vestitei ape pe care curgeau odinioara plutele din Calimani, comuna Dorna Arini si Vatra Dornei (4 km). Pensiunea este organizata dupa criteriile programului Sapard (fiind chiar ultima realizata astfel in zona) fiind amplasata aproape, la sosea.

Locatia completeaza un nucleu turistic bine profilat in vecinatatea statiunii Vatra Dornei, in repertoriul caruia se inscriu o serie de nume celebre precum Cris, Pensiunea cu Ceas sau Doru Muntelui. Mancarurile traditionale gatite aici sunt completate cu cateva retete de preparare a pestelui agatat chiar din cele doua iazuri ale pensiunii. Ca si specialitate a casei, din lista de meniuri pensiunea recomanda ciorba de peste sau pastravul afumat cu galbiori.

Dorna Arini (comuna satelit) s-a remarcat a fi o zona turistica de exceptie in care lumea vine cu placere datorita ambientului geografic si ospitalitatii locuitorilor.

Valurile Bistritei este o pensiune care isi propune din start o serie de preturi si servicii bune, multumirea clientilor fiind de pe acum logo-ul si cartea de vizita a acestei frumoase pensiuni.
Ultima actualizare : 29.04.2020
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2023 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site