Pensiunea Poiana Dragomirnei 3*** Dragomirna

Pensiunea Poiana Dragomirnei 3*** din Dragomirna

Capacitate totala: 10 locuri in 5 camere
Adresa : Dragomirna, COM. MITOCU DRAGOMIRNEI, SAT DRAGOMIRNA, STR. FINTINA DOAMNEI NR. 52, JUD. SUCEAVA
0744.789.280 / 0752.140.161 7911

Descriere Pensiunea Poiana Dragomirnei 3***

Pensiunea Poiana Dragomirnei este situata la o distanta de aproximativ 10 km de Municipiul Suceava, in directia Radauti, in imediata vecinatate a Manastirii DRAGOMIRNA, la intrarea in rezervatia de fag Dragomirna - Zvoristea Este o locatie noua, confortabila, in stil clasic, cu elemente traditionale bucovinene, compusa din 5 camere duble, spatioase, cu bai proprii, cu terase sau balcon, salon, bucatarie complet utilata, spatiu de servire a mesei, curte exterioara cu spatii de relaxare amenajate, cu foisor, gratar, cuptor, soba cu plita.
Pensiunea Poiana Dragomirnei este locul ideal pentru diferite tipuri de turism: de odihna si recreere in sejururi de vacanta in Bucovina, de weekend, religios, de cunoastere a patrimoniului cultural.

Accesul la majoritatea obiectivelor turistice din Bucovina este facil, fiind situata la distante ce pot fi parcurse in mai putin de o ora: Gura Humorului, Radauti, Marginea, Sucevita, Putna, etc.
Foarte aproape de locatie se afla biserica de la Patrauti, cel mai vechi obiectiv UNESCO (1487) dar si Schitul Sfintii Apostoli Petru si Pavel, construit numai din barne, imbinate in stil dacic, unic in tara.

Va asteptam!
Ultima actualizare : 16.03.2019
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2020 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site