Pensiunea Hanul Draguseni 2** Draguseni

Pensiunea Hanul Draguseni Coordonate GPS:   47.394, 26.49
Localitatea: Draguseni

Pensiunea Hanul Draguseni 2** din Draguseni

Capacitate totala: 25 locuri in 8 camere
Adresa : Draguseni, Situat pe drumul european E85 ce leaga sudul de nordul tarii
0722.363.182 5438

Descriere Pensiunea Hanul Draguseni 2**

Hanul Draguseni, continua traditia vechiului Han Calimahi de la Draguseni intemeiat inca din secolul XIX pe una din cele mai importante cai de negot ce legau sudul de nordul Moldovei.

Loc de popas preferat al drumetilor prin Tara Moldovei, Hanul Draguseni, complet refacut, este astazi o pensiune turistica de 3 stele cu o infatisare moderna si eleganta, dar pastrand in mici detalii atmosfera arhaica de altadata.

Situat pe drumul european E85 ce leaga sudul de nordul tarii, Hanul Draguseni este un loc ideal de popas pentru cei ce viziteaza zona Moldovei.

De la Hanul Draguseni se poate pleca in trasee turistice pentru vizitarea a numeroase obiective:

Cetatea Neamt, Casa memoriala Ion Creanga
Manastirile din judetul Neamt: Secu, Sihastrie, Agapia, Neamt, Varatec, Sihla
Muntele Ceahlau, Lacul Bicaz, Lacul Rosu
Manastirile din judetul Suceava: Voronet, Humor, Sucevita, Moldovita, Probota, Slatina
Manastirea “Sf. Ioan cel Nou” de la Suceava

Sala mare a restaurantului, ce poate hrani si potoli setea a 150 de oaspeti, va asteapta sa petreceti cand va vine pe lume un prunc, cand il insurati ori maritati.
Tot la parter, se afla un salon intim cu 14 locuri ce poate fi rezervat de drumetii care doresc mai multa intimitate si un pic de fereala de ochii iscoditori.

Daca veniti la vreme de seara, hanul va asteapta cu odai primenite si gatite de sarbatoare, cu telefon, frigider, televizor si toate cele de trebuinta unor cinstiti musterii ca dumneavoastra.

Dupa pofta inimii si dupa punga fiecaruia puteti alege între cele 2 apartamente boieresti, in care puteti pofti si alti oaspeti la sfat si ospat, apoi sa va odihniti cinstitele oscioare in ditamai divanul pufos si moale, sau cele 8 odai cu 2 paturi ce va asteapta si ele spre tihna.

Curtea interioara, cu alei strajuite de flori, are gazon special amenajat pentru a va permite momente de relaxare intinsi pe iarba verde in umbra pinilor si mestecenilor batrani, in timp ce copii se pot zbengui in locul de joaca special amenajat. Parcarea din curtea interioara are paza non-stop.

Ultima actualizare : 20.03.2012
Infopensiuni Parteneri
Infopensiuni.ro vă oferă pensiuni şi vile din toate zonele turistice, oferte speciale, rezervări online.
© 2004 - 2020 SC InfoTurism Media SRL.
Toate drepturile rezervate.
Termenii si conditiile de utilizare | Politica de Confidentialitate | Politica de Cookie-uri | Legislatie | Contact  | Harta site